Стойчо Стоилов: Левски и Лудогорец са едно цяло - имат общ спонсор


Л. Михайлов

Стойчо Стоилов: Левски и Лудогорец са едно цяло - имат общ спонсор

"Какво да ви кажа? Има много ситуации, които за мен лично породиха... Аз лично от година и половина говоря за това съдийство! Мисля, че днес това бе основен фактор за това Левски да може да се добере до равенство. Да, и ние имаме грешки, но основен фактор беше съдийството. На Яблонски му се спестиха три пъти втори жълт картон. Още в първото полувреме можеха да го изгонят. Три пъти му се спестява втори жълт картон. А ситуацията с Буш е идентична като тази в Разград. Там наш играч - червен картон, а на съперников футболист - нищо. Тук поне червени картони бяха и за двамата. Ако се гледа внимателно на повторението ще видите, че няма фаул на Жеферсон. Просто той го гони. Просто се прави всичко възможно да се реши първенството рано, за да може някои футболисти от други отбори да бъдат пуснати в почивката. Това е!", заяви Стойчо Стоилов след равенството - 2:2 срещу Левски.

"Първият гол на Левски беше абсолютна случайност. Мисля, че левият бек го вкара. Абсолютна случайност. Ако си играл футбол, ще знаеш, че психологията вече е много трудна, за да се върнем в мача. Аз не обвинявам нашите футболисти. Респект към тях. Цял сезон се борим срещу много фактори. Не само футбол. Няма случайни съдийски грешки. За кой ли път се случват тези неща. Г-н Ганчев вчера го каза много правилно. Ние ще си играем всеки мач за победа. Това си е ДНК-то на ЦСКА. Всеки мач за победа, а какво ще се случи - ще видим накрая. Следващата сряда излизаме, за да победим с повече от три гола разлика. Не два, а повече от три гола разлика! Защо Лудогорец да не е замесен? Какво като е мач за Купата? Те с Левски са едно цяло. Левски и Лудогорец имат един и същ спонсор. Но това е! Аз не разбирам от търговски дружества и неща, но това е!", каза още Стоилов.

"От няколко години отборът на ЦСКА не играе само футбол. Винаги има странични фактори, които пречат на нашето представяне. Няма какво повече да се оправдаваме. Гледаме напред и очакваме следващия мач с Берое Стара Загора", завърши Стоилов.

  Сподели
132