Стамен Белчев: Осем точки са и много, и малко


Л. Михайлов

Стамен Белчев: Осем точки са и много, и малко

"Разбира се, че след като сме завършили - 2:2, значи сме допуснали игрови грешки. Лошото е, че за пореден път много лесно допускаме голове. Много лесно допускаме противника да превземе пространство и да бъде близо до нашата врата. Съжалявам, че днес не бяхме по-убедителни. Аз не определям само защитници или нападатели. Определям играта на целия отбор в защита и в атака", заяви треньорът на ЦСКА Стамен Белчев след равенството с Левски.

"Мисля, че ранния гол, който получихме стъписа момчетата. Указанията на почивката не бяха да приемем играта в нашата половина. Напротив! Искахме да пресираме съперника. Да се опитаме да държим топката дълбоко в полето на противника и да вкараме трети гол. За жалост не стана така. Надявам се това повлияе добре на момчетата. Видяха, че два гола пасив лесно може да се навакса. Трябва да бъдат уверени и спокойни. Искам да покажем едно по-добро лице", каза още Белчев.

"Да, през първото полувреме доминирахме, а след почивката... първите два удара на Левски бяха и двата им гола. Това е най-лошото. За всеки един мач мислим сериозно. Разбира се и за реванша. Нека мине мача с Берое и после ще мислим за реванша. Как някой ще почива срещу Берое? Виждате, че Стойчо Атанасов е наказан. Жеферсон видяхте за какъв червен картон е наказан. Да, връща се Дюлгеров, но нямаме хора", каза Белчев, който коментира и разликата с лидера Лудогорец, която вече е цели осем точки: Да, осем точки са и много, и малко. Но ние ще играем в оставащите мачове за победа. Ако има възможност ще опитаме да станем шампиони", добави наставникът на "армейците".

  Сподели
139