Гриша Ганчев: Титлата е капарирана, размятат се едни торби с пари


Л. Михайлов

Гриша Ганчев: Титлата е капарирана, размятат се едни торби с пари

"Отборът ни е прекрасен! Супер е! Не, ние ще мъчим да запазим 2-то мястото, защото титлата е в ония град (визира Разград, б.а.). Поздравяваме ги! Ще им пратим един скромен подарък - една шлифовалка да се понарешат малко и да пратят и на Станислав Тодоров и във футболния съюз, защото много хора са действали по този начин. Догодина също ще е много интересно първенството. Битката ще е жестока за второто място. Много под изпълнители, много нещо", заяви главният акционер на ЦСКА Гриша Ганчев.

Той присъства на премиерата на биографичната книга на Аспарух Никодимов, а след това се спря за кратко пред медиите. Ганчев открито заяви, че първенството е корумпирано и Лудогорец вероятно няма да бъде свален от върха и през следващия шампионат. Той обаче заяви, че ЦСКА и Левски не се занимават с нечестни игри, като добави, че двата тима ще "поиграйкат" в спор за място на финала за Купата на страната.

"Тези, които си играят нормално, те ще се борят за втората позиция. Първата е капарирана. Аз от преди две години не съм искал да бъда в Изпълкома на БФС. Вие знаете това. Има там един Караманджуков ли, какъв е? Той се разкарва с чували с пари по отборите, по съдиите. Него попитайте, аз с такива работи не се занимавам. От ЦСКА никой не се занимава с такива работи, предполагам и от Левски не се занимават. Щом им е хубаво на всички така да ги правят на глупаци, нека си обикаля. Той е богат човек този, ще ги разнася чувалите с парите. Какво общо имаме ние с Европа? Европа почва там, където свършва шкембе чорбата и семките. Тука има шкембе чорба и семки, нали?!", каза Ганчев.

"Не знам къде ще отиде Купата, ще си поиграйкаме с Левски, пък ще видим", добави още Ганчев, който бе във видимо не добро настроение.

  Сподели
141