Локо Пловдив излъга Етър (видео)


Л. Михайлов

Локо Пловдив излъга Етър (видео)

Локомотив Пловдив постигна домакинска победа над Етър Велико Търново с 1:0. Единственият гол в срещата бе дело на Димо Бакалов в 53-та минута, а след последния съдийски сигнал голмайсторът бе избран за Играч на мача. Победата осигури на възпитаниците на старши-треньора Бруно Акрапович едно от първите две места в група "Б" на втората осмица, които дават право на баражи за Европа

Двубоят започна с минута мълчание в памет на жертвите от катастрофата на автомагистрала "Тракия" в петък.

В 13-та минута Парвиз Умарбаев центрира от пряк свободен, а в наказателното поле Веселин Марчев пропусна да я засече. В 24-та минута Анте Аралица се озова на добра позиция и нанесе удар, но стража на "виолетовите" спаси. В 35-та минута капитанът Веселин Марчев също бе близо до откриването на резултата. Той стреля от границата на наказателното поле, а топката мина на сантиметри от страничната греда.

В 53-та минута Локомотив откри резултата! Димо Бакалов прати топката в мрежата на Етър, след като засече подаване от дясно на Анте Аралица. Пет минути по-късно Игор Банович стреля от дистанция, но в аут. В последната минута Филип Михалевич се озова сам срещу вратаря на Етър, но прехвърлящият му удар мина над напречната греда.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
136