Бодуров: Левски ако нямат късмет - Господ да им е на помощ срещу нас!


Л. Михайлов

Бодуров: Левски ако нямат късмет - Господ да им е на помощ срещу нас!

"Една добра победа за нас. Имаше настроение в играта и това си личеше. Вкарахме нужни голове, за да се успокоим, за самочувствие. Мисля, че напълно заслужено надиграхме отбора на Верея. Това е най-малкото, с което се отърваха те. Много важно бе днес да победим, след тези две грешки, които допуснахме. Много важна беше тази победа и ще ни вдъхне самочувствие за следващия мач с Левски. И да излезем крайни победители там", заяви играчът на ЦСКА Николай Бодуров след победата с 5:1 над Верея. В този мач защитникът получи почивка, но се очаква да е на линия за предстоящия двубой срещу Левски за първенство.

"Аз винаги съм готов. Първият, който ще влезе в огъня, ако мога да се изразя, съм аз. Няма проблеми! Знам, че всички ще ме последват, но дори и да не ме - ще вляза първи. Доказал съм и отборът има уважение към мен, за да ме последва. Показал съм им една правилна страна, но мисля, че сме един колектив. Срещу Левски, а и не само срещу тях - трябва да победим. Левски като ги гледам - и с 15-годишни да излезем ще ги победим. Те се страхуват от нас. То е ясно, че се страхуват. Нищо, че ни победиха", категоричен бе Бодуров, който говори още за предстоящия двубой срещу "сините" в сряда.

"Аз всеки един мач го изживявам и го преигравам в главата си. Мисля, че нямаше необходимата агресия в последния мач. Не беше на нивото, на което трябва да е за отбор като ЦСКА. В сряда се надявам да излезем с нужната агресия и нужното настроение. Само това ни липсваше. Ние по качества сме много над Левски. Покри ги късмета тогава. Надявам се сега да не ги покрие. Ако е така - Господ да им е на помощ!", добави още Николай Бодуров преди предстоящото Вечно дерби на България.

  Сподели
176