Стамен Белчев: Десподов и Джеси няма да играят срещу Левски


Л. Михайлов

Стамен Белчев: Десподов и Джеси няма да играят срещу Левски

"Победата е добра, резултатът е добър, но играта не е такава, каквато на мен ми се иска. Имам предвид, че в началото започнахме лежерно. След като решихме мача, отборът ни не игра добре. Трябва да имаме постоянство в играта, за да вървим напред. Искам да имаме по-голяма динамика, трайно владеене на топката, да имаме футбол, от който футболистите да изпитват удоволствие", заяви треньорът на ЦСКА Стамен Белчев за успеха с 5:1 над Верея.

"Неприятно бе след тези две загуби, но играчите за това са футболисти на ЦСКА - да покажат, че могат да излизат от всяка една ситуация. От тази ситуация ще излезем само и единствено с победа. Десподов имаше преглед. Всичко върви обещаващо. Лекарският щаб прави всичко възможно - той да поднови скоро тренировъчния процес. Срокове не можем да дадем. Няма как да кажа два или пет дни. Не, няма възможност да играе срещу Левски в сряда. В щаба правят всичко възможно и за Бланко, и за другите, които са контузени да ги вдигнат и да бъдат на разположение. Едни влизат по-бързо в ритъм, други по-бавно. Надяваме се всички да са готови веднага и бързо да могат да помогнат", каза още треньорът на "армейците".

"Манолев е играл и на тази позиция и преди. Най-вероятно Джеси и Киро няма да са готови за сряда. Но нека да изчакаме. Има още три-четири дни. Всичко може да се случи. Бланко може и да е готов за мача с Левски. Но пак казвам - да не избързваме. Ще има тест във вторник и тогава ще стане ясно. Надявам се Каранга да си е изчистил главата. Постоянно имаме разговори с него. Убеждаваме го, че липсва на отбора. Ето, че той е наказан, Блако се контузи и нямаме друг вариант в атака. Наложи се да играем с Алберг, който не е типичен централен нападател и с Тиаго да си сменят местата. Надявам се да нямаме повече проблеми в тази насока", заяви още Стамен Белчев.

  Сподели
141