Съни Дяков за Вечното дерби: За нас ще е по-добре, ако основният ни конкурент загуби


Л. Михайлов

Съни Дяков за Вечното дерби: За нас ще е по-добре, ако основният ни конкурент загуби

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков заяви, че ще е добре за неговия тим, ако Левски спечели предстоящото дерби срещу ЦСКА за първенство, което е след броени дни. Съни остана доволен от победата на разградчани на "Герена" с минималното 1:0, с което тимът му продължава да води на "армейците" с шест точки. Дяков е категоричен, че все пак всичко зависи от представянето на Лудогорец и, че ако отборът е безпогрешен в оставащите срещи до края на шампионата - то ще триумфира за пореден път с титлата.

"Левски е подреден отбор, добре групиран в защита. На този стадион се играе много трудно. С помощта на верните си фенове - Левски ни затрудниха много. Радващо е, че спечелихме много важен мач за нас в борбата за титлата", заяви Дяков за успеха на "Герена".

"Не, няма да ни бъде лесно до края. В първата шестица има много силни отбори. Един ако подцениш - ще страдаш, аз съм сигурен в това. И Берое, и Ботев са класни съперници. Ще ни бъде трудно. Знаем го, но ние сме най-добрият отбор в България и това ще го покажем", категоричен бе капитанът на Лудогорец.

"Да, за нас ще бъде по-добре, ако основният ни конкурент загуби точки. Но ние си гледаме само нас. Нашата цел е да играем добър футбол. Ние гледаме да побеждаваме навсякъде. Ние ако сме безгрешни до края, то конкурентите няма да ни стигнат", категоричен бе Дяков. Той говори и за разликата пред втория в класирането - ЦСКА. Лудогорец води на "армейците" с 6 точки.

"И малка, и голяма разлика пред втория в класирането - ние винаги трябва да сме концентрирани. Когато е голяма, винаги пак могат да се направят грешки. Отборите са доста стойности. Всеки може да изненада всеки, ако се е отпуснал. Предстоят ни още седем мача, които сме длъжни да ги изиграем като шампиони", завърши бившият национал на България.

  Сподели
144