Петричев за победата над Левски: След този мач всички са доволни


Л. Михайлов

Петричев за победата над Левски: След този мач всички са доволни

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев остана доволен от победата над Левски с минималното 1:0, но въпреки това заяви, че все още титлата не е решена. Тимът от Разград води с 6 точки пред преследвача ЦСКА, но с победата над "сините", при това на "Герена", разградчани направиха важна крачка към поредния си спечелен шампионат.

"Има още седем мача, в които могат да се случат много неща. Нека не избързваме с изказванията. Според мен стана хубав двубой. Поздравления за Левски, които играха преди три дни. Намериха сили и играха сериозно срещу нас. Получи се един двубой, от който смятам, че всички са доволни", заяви Ангел Петричев с усмивка на лице.

"Знаете, че на "Герена" винаги се играе трудно. За да спечелиш победа на този стадион се изисква много голямо себераздаване от футболистите. Нашите момчета играха добре, хвърлиха се и напълно заслужено се стигна до изключително важни три точки на "Герена". Смятам, че можем да бъдем доволни от работата ни като екип", каза още изпълнителният директор на Лудогорец.

"Пак ви казвам - не можем да бъдем спокойни, тъй като има още седем мача. Имаме още един двубой срещу Левски - в Разград. Срещу ЦСКА София имаме мач, а Берое ги виждате... Освен това и срещу Ботев ще играем... В шестицата няма слаби мачове. Прекалено рано е да правим тънки сметки и да се чувстваме шампиони. Напротив! Трябва да играем така, както срещу Левски, за да станем шампиони", категоричен бе Петричев. Той добави, че вече прави изчисления за това, колко точки са необходими на неговия отбор, за да триумфира на първото място в Първа лига.

"Проста математика е. Има още 22 точки за разпределяне. Отново ще кажа - прекалено рано е да се говори за това кой ще е шампион. Нека да не правим генерални изводи все още. Това беше една добра победа", завърши Ангел Петричев.

  Сподели
145