Още проблеми пред Белчев - Малинов, Тиаго и Бланко с контузии


Л. Михайлов

Още проблеми пред Белчев - Малинов, Тиаго и Бланко с контузии

Още проблеми се откриха пред треньора на ЦСКА Стамен Белчев. Към контузените Джеси и Десподов сега се присъединяват Малинов, Тиаго и Бланко, които са под въпрос за утрешния мач на тима срещу Верея. Това обяви лично Белчев пред официалния сайт на тима. Очакванията бяха, че Бланко ще поведе атаката в отсъствието на наказания Фернандо Каранга, но ако не се възстанови до утре, то наставникът на "армейците" ще остане без типичен централен нападател.

"Аз мисля, че психологическото състояние на играчите е добро. Да, неприятно е след загуба, но аз мисля, че трябва да се настроим за най-важния мач, който е следващият. Надявам се срещу Верея утре да сме забравили мача с Левски, да сме си взели необходимите поуки и да гледаме напред. Момчетата за това са в ЦСКА, за да може във всеки един мач да радват феновете. Проблемите при нас за съжаление не намаляват. След мача с Левски имаме хора, които са под въпрос за утрешния мач. Имам предвид Тиаго, Бланко и Малинов. След тренировката ще им бъдат направени тестове и ще видим какво да правим с тях", заяви Стамен Белчев.

"При Джеси няма нищо сериозно, няма счупване, няма разкъсване, но 3-4 дни няма да тренира, за да може всичко да отшуми, поне така казват от медицинския щаб. При Десподов няма подобрение след контузията, която получи в Разград. Доста хора с контузии ни се насъбраха в последно време. С каквото имаме, с това ще се справим. Да, добре е, че на Жеферсон и Манолев им изтече наказанието. Надявам се да нямат проблеми след тренировката и да са на линия. Евентуално утре трябва да вземат участие", добави още треньорът на столичани.

"Говорих с футболистите. Огорчението е голямо след загубата, която се получи от Левски. Трябва да се вдигаме и да сме забравили този мач. Утре ще покажем едно друго лице. Не само срещу Верея, а с оставащите мачове всеки един играч трябва да покаже мъжество и да покаже, че ЦСКА заслужава най-доброто", завърши наставникът на "армейците".

  Сподели
249