Стойчо Стоилов: С два мача сезонът е пред рухване


Л. Михайлов

Стойчо Стоилов: С два мача сезонът е пред рухване

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов говори пред медиите след дербито срещу Левски, което бе загубено от "армейците" с 0:2. Според него нагласата сред футболистите не е била като за дерби и това е причината за лежерната игра.

"Влязохме в дербито без хъс и без агресивност. Ще се анализира това нещо и ще видим къде е причината. Не, отсъстващите фигури в тима не трябва да е оправдание и не искам да се оправдаваме с подобно нещо. Имаме и други момчета, които тренират и се готвят по същия начин. Просто нагласата не беше като за дерби. Това е причината за лежерната игра на отбора", каза Стоилов.

"Да, те през първото полувреме имаха една атака и си вкара. През второто полувреме имаха две атаки и вкараха при едната. Ние нашите положения не успяхме да ги вкараме, но не е това оправданието. Като цяло играхме лежерно и без нужната агресия в дерби. Като излезеш да играеш така в дерби - логичното е да загубиш. Това е, че има още един мач, в който трябва да влезем концентрирани. Все още нищо не е загубено, макар лошия резултат. Ще разговаряме с играчите, ще видим къде е причината, но след три дни имаме нов мач и нямаме много време за такива неща. Има още един мач за Купата. Не го отписваме, въпреки лошия резултат. Ще се борим за титлата и за Купата", добави още главният мениджър на тима.

"Не, лидери имаше. Бодуров беше на терена. Дюлгеров също е опитен играч. Мисля, че не бяхме агресивни за едно такова дерби. Мислихме, че Левски сами ще се бият. Резултатът е 2:0 и няма какво да го коментирам. Има още един мач и ние трябва да си го вземем. С два мача и сезонът е пред рухване. Да, лесно допуснаха головете. Индивидуални грешки. Ранен гол, а през второто полувреме бе гол още от съблекалнята. Това също влияе върху психиката на играчите. Пак казвам - няма да се оправдаваме. Има още един мач и трябва да вземем нужния реванш и да продължим", завърши Стоилов.

  Сподели
339