Васил Панайотов: Нямаше накъде да даваме задна повече


Л. Михайлов

Васил Панайотов: Нямаше накъде да даваме задна повече

"Не искаме да говорим за фаворити. Да, този път имаме повод за усмивки. Победата обаче е за нашите фенове, тъй като те изтърпяха прекалено много в последно време. Иначе хубав мач за нас. Всеки един показа на какво е способен. Но мисля, че всеки един може и много повече. Сега вече мислим за следващия мач за първенство и освен това чакаме реванша срещу ЦСКА", това заяви играчът на Левски Васил Панайотов, който остана много доволен след победата с 2:0 над "армейците" в първия полуфинален мач от турнира за Купата на страната.

Панайотов добави, че не знае на какво се дължи промяната в играта на тима и редуването на силни и слаби мачове. Той обаче бе категоричен, че отборът е здраво стъпил на земята и работата е на половина свършена.

"Отсъствието на ключови фигури в ЦСКА? Това не ни е дало нищо! Ние просто бяхме убедени, че трябва да излезем и да спечелим този мач. Нямаше накъде да даваме задна повече. Пак казвам - тази победа е за нашите фенове, защото те я заслужават. И ние нямаме обяснение на какво се дължи различното ни представяне и редуването на силни със слаби мачове, които правим. Всеки един играч сам трябва да си е направил разсъждения и смятам, че всеки сам е стигнал до извод. Днес просто бяхме длъжни да спечелим", каза още юношата на "сините".

"Собственикът на отбора е зад нас винаги. Той ни подкрепя, а ние бяхме длъжни да отвърнем със същото на терена. Радостното е, че този път се получи. Повярвайте, определено сме здраво стъпили на земята. Не трябва да се заблуждаваме, че сме направили нещо с една победа. Има и втори мач. Смятам, че тепърва има още работа да се върши. Не, няма да подценим мачовете за първенството. Ние сме длъжни да печелим от тук нататък, заради нашите фенове", каза още роденият в Гоце Делчев играч.

Снимка: Официален сайт на Левски

  Сподели
160