Чорбаджийски: Ще направим много интересен реванш, обещавам!


Л. Михайлов

Чорбаджийски: Ще направим много интересен реванш, обещавам!

"Две мои грешки, индивидуални, а оттам нататък мачът беше равностоен. През второто полувреме изпуснахме положения да върнем поне един гол, а те пък удариха греда. Закономерен резултат, мога да кажа. Ще си правим изводите. Ще противодействаме в реванша. Не съм гледал много Левски, но те си играят по един и същ начин. Пак казвам, двете грешки решиха мача. Няма как да се предвидят. Аз ще си поема отговорността. Продължаваме да работим, за да направим нужното в реванша - да вкараме три гола", заяви капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски след загубата с 0:2 от Левски в първия полуфинален мач от турнира за Купата на страната.

"Не мога да кажа тотално, че не сме имали желание. Няма как да нямаш желание в мач срещу Левски. Това е вечният съперник и залогът в един такъв мач е много голям. Дадохме каквото можем от себе си. Борихме се, но играта не спореше. Това бе проблемът, според мен. Може би по едно време ни падна и гарда, оголихме се на моменти и ни хващаха на контраатаки. Много са причините за тази загуба. Тепърва ще анализираме", добави бранителят на "армейците".

"Не, няма психологически проблем в отбора. Тренираме с настроение и всичко е наред в това отношение. Но това е футболът. Трябва да бъркаш, за да може другия да вкара гол. Надявам се просто следващият път ние да се възползваме от техните грешки. Психологически може и да има нещо в главите ни, но не си е проличало през седмицата. За това не мисля, че това проблемът. Нагласата за мача си беше добра. Пак казвам - играта не спореше", каза още националът.

"След три-четири дни имаме нов мач. Трябва да победим и от нататък да не бъркаме повече. Лесно! Разбира се, че има шансове за реванша. Ние сме оптимисти и ще направим много интересен реванш. Обещавам!", добави Божидар Чорбаджийски.

  Сподели
189