Септември и Локо Пловдив поделиха точките


Л. Михайлов

Септември и Локо Пловдив поделиха точките

Локомотив Пловдив завърши наравно 0:0 при гостуването си на Септември в София. Срещата от група "Б" на втората осмица, която се игра на националния стадион "Васил Левски".

В 9-та минута домакините стигнаха до първото опасно положение в срещата. Мартин Тошев свали с глава за Фабиано, който не уцели вратата. В 17-та минута Мохамед Муса центрира топката в наказателното поле на Септември, а там Димо Бакалов се размина с нея и не успя я да засече. В 23-та минута Иван Тилев нанесе изстрел от дистанция, но не уцели вратата на Илко Пиргов. Последваха два далечни удара на Димо Бакалов и един на Елитон Жуниор, но над целта. В 40-та минута Локомотив пропусна добра възможност да излезе напред в резултата. Елитон изведе Анте Аралица, той преодоля Васил Добрев и стреля от въздуха, но право в Янко Георгиев, който спаси.

В началото на втората част Крис Гади намери Мартин Тошев в наказателното поле, той нанесе изстрел, а Димитър Везалов успя от голлинията да избие в корнер. В 56-та минута Анте Аралица бе изведен от Парвиз Умарбаев, финтира защитник на Септември и шутира, но Янко Георгиев спаси. В 67-та минута Борис Галчев засече центриране от дясно, а кълбото мина встрани покрай десния стълб на Илко Пиргов. До края на срещата двата тима не създадоха сериозни положения за гол и завършиха при резултат 0:0.

След равенството Локомотив се намира на втора позиция в група "Б" на втората осмица с актив от 33 точки. В неделя (15.04) "черно-белите" са домакини на Етър от 20:00ч.

  Сподели
134