Томаш: Аплаузи за легендата Мартин Камбуров


Л. Михайлов

Томаш: Аплаузи за легендата Мартин Камбуров

"Мисля, че контролирахме събитията на терена с малко изключения, където се огънахме в здравите единоборства, в които ни постави противникът. Искам да ги поздравя за това нещо. Видях друга страна – бяха доста агресивни, доста близко до нас. Там имахме малко проблеми, но ги коригирахме доста бързо. Изцяло контролирахме събитията и резултата на терена", заяви треньорът на Берое Александър Томаш след победата над Верея с 3:0, която изкачи неговия тим на трета позиция в класирането.

"Готвим се за следващия мач. Имаме много важен мач, играем срещу Ботев и гледаме да направим всичко възможно да бъдем по най-добрия начин срещу този противник. Берое оттук нататък, а и досега играе във всеки един мач да изглежда по-добре, да се опитаме да изглеждаме по-добре – някой път успяваме, някой път не успяваме. Тук е моментът да похваля целия отбор и легенда като Мартин Камбуров, защото допринасят наистина страшно много. Не съм го познавал лично преди това – само като футболист. Но той е професионалист отдаден и мисля, че цялата футболна общественост го вижда и трябва да се отдаде уважение към такива хора. И те само могат да научат по-младите на много неща, така че още един път – аплаузи за легенда като Мартин Камбуров! Има хора, които нямат 200 мача, а какво да кажем за 200 гола?", заяви Томаш.

"Всичко зависи как ще протече тази седмица. Най-важното за нас е здравето на футболистите. Тук е моментът да похваля и лекарския ни щаб, които са всеотдайни и правят всичко възможно, но това им е работата и трябва да продължат", каза още треньорът на Берое.

  Сподели
504