Стамен Белчев: При гол ще се радваме в рамките на нормалното


Л. Михайлов

Стамен Белчев: При гол ще се радваме в рамките на нормалното

Старши треньорът Стамен Белчев говори пред официалния сайт преди гостуването на Лудогорец утре (6 април). Двубоят ще започне в 17:00 часа на "Лудогорец арена" в Разград. Той очаква тимът ни да покаже истинските си възможности и смята, че ако това стане, ще се поздравим с успеха. Белчев иска отборът да бъде дисциплиниран и да играе агресивно и смята, че козът на ЦСКА е колективът.

"Всичко е нормално, както преди всеки мач. Имаме страхотни условия за подготовка в Албена. Очакваме с нетърпение мача. Очакванията ми са да направим един добър мач, да покажем истинските си възможности. Ако това стане - сигурен съм, че ще се поздравим с успех", заяви наставникът на 31-кратните шампиони на страната.

"Рецепта за победата над Лудогорец няма. Отборът трябва да бъде дисциплиниран, да спазва дистанция, когато топката у противника и да го пресира. Надявам се да сме агресивни и да излезем победители. Двата отбора добре се познават. Малките детайли ще решат мача. Козът ни е колективът. В предните двубои срещу този съперник момчетата показаха характер и какви цели преследваме. Утре няма да е нищо по-различно от това", каза още Белчев.

"Надявам се този път да завършим в пълен състав. Дано да сме си взели поуки от предните мачове. Не бива да се поддаваме на провокация от страна на домакините. Основните нещо, за което мислим е футбол. Всичко останало остава на заден план", добави треньорът на ЦСКА.

"Отдавна си говорим с футболистите, че трябва да сме концентрирани. Когато има повод за радост ще се радваме в рамките на нормалното, без да правим излишни провокации. Основните нещо е в този мач да не ни водят емоциите. Трябва да сме концентрирани и спокойни. Да, мачът е важен, но има още мачове до края. Напрежение не бива да има. Когато момчетата играят под напрежение - не могат да покажат истинските си способности", каза Стамен Белчев.

  Сподели
134