Цонев: На Герена вече не е същото - познавам 10 човека, а останалите не съм ги виждал


Л. Михайлов

Цонев: На Герена вече не е същото - познавам 10 човека, а останалите не съм ги виждал

"Да, разбира се. Доста време съм прекарал тук на "Герена", доста познати имам. Радвам се, когато дойда на този стадион да се видя с хората. Разбира се, че е по-специално. Говорил съм си с други хора – за мен са доста различни нещата, тъй като преди 2 години оставих много приятели и познати, а сега идвам и има 10 човека, които познавам, а останалите изобщо не съм ги виждал. Вече не е същото за мен", заяви играчът на Берое Борислав Цонев след победата с 2:1 над бившия му тим - Левски.

"Доста трудна победа за нас. Мисля, че през по-голямата част от мача владеехме нещата. Според мен нашият отбор излезе за победа. През цялото време искахме да победим и закономерно спечелихме трите точки. Изпълнихме указанията на треньора донякъде. Получи ни се в началото ранен гол, отпуснахме се и затова заиграхме по-добре и спечелихме", каза още Цонев.

"Да, като се замисля, за Левски се разви лошо мачът – допуснаха гол, изпуснаха дузпа, започна второто полувреме и ние вкарахме още един гол и беше вече трудно да се върнат в мача. На теория – да, две точки. Но нека не прибързваме. Мислим да се подобряваме всеки мач. Нашата реална цел бе първо да влезем в шестицата, а сега е да играем добър футбол и да печелим максимално. Ще видим накрая какво ще се получи", добави играчът на Берое.

Снимка: Официален сайт на Берое

  Сподели
127