Чорбаджийски: Отиваме в Разград, за да развалим сметките на всички


Л. Михайлов

Чорбаджийски: Отиваме в Разград, за да развалим сметките на всички

Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски говори пред клубния сайт за мача с Ботев Пловдив (победа с 4:1). Той поздрави съотборниците си за агресивната и концентрирана игра и си пожела във всеки мач до края на шампионата тимът ни да се представя по този начин.

"Хубава победа. Благодарен съм на момчетата. Послушаха ме и показахме характер - това, за което ги помолих от сърце. Срещу Ботев беше много важно да се борим за всяка топка - да бъдем непримирими. Видяхте, че дори изпуснахме още положения за гол. Много се улеснява играта, когато водиш на почивката с два гола. През втората част излизаш и се забавляваш на терена. Още един път поздравявам момчетата за заслужената победа", заяви Чорбаджийски, който говори за контузията, която му попречи да завърши двубоя с "канарчетата".

"На този етап не е нищо притеснително. Крампа, мускулното схващане и не ми позволи днес да продължа. Хубавото е, че се случи в момент, когато мачът беше предрешен. Сега ще вземем мерки и ще видим как да действаме и да не се случва повече", добави капитанът на "армейците", който коментира и мача с Лудогорец, който предстои.

"Очаквам същото, което и днес. Един пределно мотивиран отбор в наше лице. Да отидем, да вземем мача и да развалим сметките на всички. Ключов мач, пряк двубой, който дава три точки. Каквото Господ е рекъл", завърши Чорбаджийски.

  Сподели
231