Васил Панайотов: За мен е чест да нося фланелка с Л от лявата ми страна


Л. Михайлов

Васил Панайотов: За мен е чест да нося фланелка с Л от лявата ми страна

"Гордост е да си част от този клуб. Чест е да нося "Л" от лявата страна на фланелката. Чужденците са наясно, че са в най-големият клуб в България. Ако не им е ясно в началото, то в процеса на работа всичко ще се изясни", заяви играчът на Левски Васил Панайотов в предаване на клубната телевизия.

"Имам разговори с ръководството за нов договор. Аз мисля, че ще стане факт рано или късно. Със сигурност Левски продължава да се бори за титлата. Има настроение преди мача с Берое. Излизаме за победа. Искаме да вкарваме повече голове. С по-креативна игра, нещата ще се получат", каза още играчът на "сините".

"Най-важният мач за нас е този за Купата. Трябва да го спечелим, не с приказки, а с битка и себераздаване на терена. Купата трябва да дойде, където й е мястото. Манталитет на победил се показва на терена. Няма да стане само като си говорим. Щом си в Левски - трябва да го имаш този манталитет. Мисля, че колективът го има. Ако хората прекарат един ден с нас ще видят, че всичко е наред. Няма някакви деления на българи и чужденци. Все пак сме в отбор като Левски. Трябва да сме заедно и да побеждаваме", добави Панайотов.

"Конкуренцията в отбора на моята позиция е убийствена. Но това е хубаво. Аз винаги съм харесвал, когато има конкуренция. Това е стимул за мен да развивам качествата си и да се уча от колегите ми - да взимам най-доброто от тях. Трудно мога да коментирам колебливите мачове. Това ни е проблем, но трябва да работим, за да показваме постоянство. Всичко става с работа. Няма как да стане с думи. Нагласата за мачовете за Купата са за победа, добра игра и отстраняване на противника. Няма как да бъде друго. Всеки един в съблекалнята е наясно, че мачовете за Купата ни спасяват сезона. Със специалист като Делио Роси се работи добре. Опитваме се да го разберем какво иска от нас и да го изпълняваме на 100% на терена. Трябва да променим статистиката. Всеки мач в плейофите е важен за нас - за израстването ни. Искаме да вземем Купата. Това е! На феновете мога да кажа да дойдат на стадиона и да ни подкрепят. Знаем, че сме колебливи в някои мачове и не показваме най-доброто. Но когато сме единни и сме заедно и феновете са заедно - ние ще станем много силен отбор", заяви още халфът на "сините".

"Извън футбола ходя на кино, прекарвам време с моето семейство, моята приятелка. Моят любим отбор е Реал Мадрид. Харедвам Лука Модрич и Шаби Алонсо, но той вече приключи с футболната кариера. Аз винаги съм харесвал и искам да приличам на един български футболист - Стилиян Петров", завърши Васил Панайотов.

  Сподели
212