Стамен Белчев: Да не изпадаме в еуфория! Срещу Лудогорец ще покажем по-добро лице


Л. Михайлов

Стамен Белчев: Да не изпадаме в еуфория! Срещу Лудогорец ще покажем по-добро лице

Старши треньорът Стамен Белчев говори пред клубния сайт след победата с 4:1 срещу Ботев Пловдив. Той е доволен от факта, че тимът игра агресивно и поздрави момчетата за усилията и колектива, който са показали на терена.

"Доволен съм от първото полувреме и от части - от второто. След почивката имаше моменти, в които си личеше спада в играта на отбора. Тогава дадохме инициативата на Ботев. Още преди да си вкарат гола, те имаха две-три положения, а такова нещо ние не бива да допускаме", заяви наставникът на "армейците".

"Голът ни не беше бърз. Малко закъсня. Поздравявам момчетата за колектива и за усилията, които показаха на терена. Имаше скорост на моменти, но има какво още да се желае. Да не изпадаме в еуфория. Вече мислим за другия мач. Очакванията срещу Лудогорец са отборът да покаже още по-добро лице, защото знаем, че всички футболисти го могат. Отиваме да играем футбол срещу Лудогорец. Надяваме се на победа. Всеки мач е ключов. Да, този път имаме директен противник, но всяка точка е важна. Надяваме се да покажем характер и след мача да се поздравим с победа", добави още Стамен Белчев.

  Сподели
164