ЦСКА с лесна победа над Ботев Пловдив


Л. Михайлов

ЦСКА с лесна победа над Ботев Пловдив

ЦСКА записа лесна победа при домакинството си на Ботев Пловдив. "Армейците" разгромиха "канарчетата" с 4:1 в мач от 27-ия кръг на Първа лига, който се състоя на стадион "Българска армия".

Домакините поведоха след автогол на Пламен Димов, който засече в собствената си врата едно центриране на Тиаго в 40-ата минута. Раул Лое удвои в заключителните секунди на първата част и по този начин направи второто полувреме за своя тим - доста по-лесно.

Седем минути след почивката Тиаго отбеляза за трети път, прехвърляйки Чворович. В заключителните минути двата тима си размениха по едно попадение. За гостите вкара Стивън Петков, а за домакините - Бланко. С успеха ЦСКА продължава да е по следите на лидера Лудогорец. Ботев пък се отдалечиха от челните места в класирането.

Трябва да се отбележи, че "армейците" не играха без една голяма част от титулярите си. Голямата звезда на тима Фернандо Каранга бе наказан, но той бе на стадиона и зарадва малките фенове на тима със снимки и автографи. Николай Бодуров също е наказан, а играчи като Кирил Десподов и Кристиян Малинов получиха почивка.

  Сподели
167