Стамен Белчев: Всеки знае колко са важни за нас Бодуров и Каранга


Л. Михайлов

Стамен Белчев: Всеки знае колко са важни за нас Бодуров и Каранга

Старши треньорът Стамен Белчев говори пред сайта на тима преди мача с Ботев (Пловдив). Двубоят от XXVII кръг на Първа лига е утре (31 март) от 20:00 часа на "Армията". Той е категоричен, че нищо друго, освен победа не устройва тима ни в предстоящия мач. Белчев смята, че ако футболистите играят дисциплинирано и покажат истинските си възможности, няма да имат проблеми срещу канарчетата.

"Да се надяваме, че паузата ни се е отразила добре, като се има предвид какъв обем работа сме свършили. Така че сме готови за плейофите. Срещу Ботев имаме два равни мача в София, откакто съм аз треньор на отбора. Утре очаквам само и единствено победа. Нищо друго не ни устройва. Мисля, че ако бъдем дисциплинирани, бъдем колектив по време на мача, ако покажем истинските си възможности, то би трябвало да се поздравим с победа", заяви треньорът на червения тим.

"Бодуров и Каранга... Всеки знае колко са важни те за нас. Но за това имаме 20 души още. Техните заместници би трябвало да се представят добре. Трябва да бъдем малко по-агресивни утре. Ботев Пловдив е добър отбор, с отличен синхрон. Трябва да спечелим играта по фланговете и да действаме с повече агресия. Най-важният за мач е следващият. Това в случая е срещу Ботев Пловдив. Трябва да върнем настроението в играта и облика, който имахме през есента. Надявам се в тези мачове до края на първенството да покажем най-доброто и да сме щастливи след последния мач", каза още Белчев.

"Всеки треньор иска отборът му да вкара ранен гол и да спечели лесно мача. Но радващо е, че побеждаваме в тези трудни двубои. Това показва един характер, една добра тактическа подготовка дисциплина и вяра в себе си. Аз това искам - да имат вяра, да знаят, че можем да спечели, без значение дали резултатът на момента ни удовлетворява", добави наставникът на "армейците".

  Сподели
147