Пламен Марков разкри подробности около юбилея на ЦСКА


Л. Михайлов

Пламен Марков разкри подробности около юбилея на ЦСКА

Ръководството на ЦСКА подготвя много изненади за феновете по случай 70-годишния юбилей на клуба на 5 май.

Подробности за организацията бяха разкрити от спортния директор Пламен Марков на пресконференция, която беше излъчена на живо в CSKA.BG и в официалната страница на ЦСКА във фейсбук. На пресконференцията присъстваха и почетният президент Димитър Пенев, председателят на ОСК ЦСКА Георги Калчев, главният скаут на клуба Велизар Димитров и Кирил Десподов.

"На 5 май се навършват 70 години от основаването на ЦСКА. Аз съм упълномощен от ръководството да ви разкрия програмата за празненствата. Старт ще бъде даден още в 10:00 часа на стадион "Българска армия". Някои от клубовете ще направят демонстрация за феновете. Запазваме си правото засега да не споделяме подробности за детайли, за да има изненада. Ще се опитаме да осигурим някои от известните звезди от различните спортове с марката ЦСКА. На самия стадион ще има турнир по футбол с някои легенди на тима срещу фенове. Аз лично и г-н Димитър Пенев няма да участваме по обясними причини", заяви с усмивка Пламен Марков.

70-годишнината на ЦСКА ще бъде част от инициативата София - Европейска столица на спорта 2018.

Лимитирана серия от 1948 юбилейни фланелки ще бъдат пуснати в продажба утре (31 март), цената им е 35 лева и ще се продават във фен магазина и офиса на администрацията от 14:00 часа до началото на мача с Ботев Пд в 20:00. Фланелките са изработени по подобие на първите в историята на клуба и на тях е поставена емблемата, която тимът ни носи през 1949 година с надпис ЦДНВ.

При голям интерес клубът има готовност да пусне в продажба още партиди с емблематичен брой фланелки - 1948.

Със същите фланелки ЦСКА ще изиграе мача срещу Лудогорец на 5 май, който ще започне в 20:00 часа.

В 18:00 часа на Националния стадион "Васил Левски" ще започне официалната церемония. Специални плакети за своя принос към развитието на различните видове спорт ще получат легендарните състезатели на клубовете. Зрителите по трибуните ще могат да се насладят и на специално шоу, което остава изненада.

Фен клуб "Сектор Г" подготвя поредната си невероятна хореография, в която ще се включат привържениците от всички сектори на стадиона. Пламен Марков изрази задоволството си от интереса от страна на феновете към билетите за юбилея, като призова да се напълнят всички сектори, за да се получи една интересна хореография.

Марков заяви, че ако се наложи ще бъдат дадени 4000 билета за гостуващите фенове, макар Лудогорец "да не е събирал толкова на домакински мачове".

В 19:15 входовете на стадиона ще бъдат затворени.

Цените на билетите, които са със специален дизайн, са както следва:

- Сектор А - 19,48 лева
- Сектор Б - 7 лева
- Сектор В - 19,48 лева
- Сектор Г - 7 лева
- ВИП ложа - 1948 лева - всеки, който си закупи билет от 1948 лева, ще получи грамота и лимитиран комплект луксозни подаръци в знак на благодарност към подкрепата за клуба.

Деца до 7 години ще влизат на стадиона безплатно. Абонаментните карти важат за двубоя. Билети можете да закупи от фен магазина на "Армията", както и от мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касата на "Арена Армеец".

  Сподели
256