ЦСКА с първа тренировка след победата над Левски


В. Мухарски

ЦСКА с първа тренировка след победата над Левски

ЦСКА тренира за първи път, след като в неделя победи Левски с 1:0. В отбора се наблюдава прекрасно настроение и всички футболисти се включиха в заниманието в залата в комплекс "Царско село" с огромно желание. Голмайсторът в дербито Фернандо Каранга не пропусна да изрази за пореден път своята любов към феновете на ЦСКА, които стоят плътно зад него, информираха от официалния сайт на 31-кратните шампиони на страната.

Девет играчи не присъстваха на тренировката, защото са на лагер с националните отбори. Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Станислав Манолев и Кирил Десподов са с представителния тим на страната ни, Александър Георгиев и Стойчо Атанасов са част от състава на младежкия национален отбор за предстоящата евроквалификация срещу Словения, а Никола Борисов и Радослав Живков са в Испания, където в момента България U19 се бори за място на ЕВРО 2018. Витаутас Черниаускас има ангажименти с националния отбор на Литва.

Освен юношите Валентин Антов и Божидар Чуканов от набор 2000, които се подготвят с мъжкия отбор, днес към тима се присъединиха и Даниел Йорданов и Иван Митрев от набор 1999, както и Асен Дончев (2001г.).

  Сподели
201