Манолев: Левски имат втората най-добра публика


В. Мухарски

Манолев: Левски имат втората най-добра публика

"Получи се малко грозен мач, но за съжаление теренът не позволяваше да се играе футбол. Ако теренът беше добър, нещата щяха да бъдат различни. Когато играхме срещу Франция, тук валеше три дни и теренът беше перфектен, а сега? Не знам какво е станало, че задържа вода. Съдията трябва да прецени дали трябва да се играе подобен мач", заяви футболистът на ЦСКА Станислав Манолев.

"Срещу Левски всеки излиза с определена цел. Това е дерби и няма как да има подценяване. Добре е, че влизаме като фаворити в дербито, но мач с мач не си приличат. Левски, за който искат да играят. Ние си играем за нас. Важни са ни трите точки. Всяка една победа е важна. Не смятам, че Левски са излезли за равенство. Те имат втората най-добра публика - след нашата. Смятам, че и те искаха да си зарадват феновете, но не успяха", каза още националът на България.

"Имаше проблеми в съблекалнята, но всичко е изчистено. Всички видяхте как играхме на терена. Нормално е сега да има песни и танци. Кой започна с песните в съблекалнята? Нека да помисля... Стойчо Атанасов започна с песните", добави с усмивка Манолев.

Снимка: Официален сайт на ЦСКА

  Сподели
249