Сектор Б с интересна декларация преди мача с ЦСКА


В. Мухарски

Сектор Б с интересна декларация преди мача с ЦСКА

Сектор "Б" публикува интересен материал в защита на треньора Делио Роси. Ето какво казват феновете относно атаките към италианеца и предстоящия мач срещу ЦСКА:

"Помните ли този човек от снимката? 2013-та година беше назначен за треньор на Левски, но беше изгонен от същите аграрни и всичко плюещи "разбирачи", които сега сипят обиди и зоват за оставка и на "ментето" Делио Роси (добре, че засега въпросните са главно в интернет, а не на стадиона). Този човек, който беше набеден за менте от "разбирачите", след като си тръгна от Левски вкара Макаби Тел Авив в Шампионската лига, вкара Уотфорд във Висшата лига на Англия, сега е на път да направи същото и с Фулъм и е сред спряганите имена за треньор на Челси. Да, за Славиша Йоканович става дума.

За първи път от доста години има светлина в тунела на Левски. Роси е треньор от 7-8 месеца, но само преди месец взехме 7 нови, а преди това лятото 10-11 нови. Градим изцяло нов отбор. Но явно според "разбирачите" нещата стават с магическа пръчка. Колко от така наречените разбирачи помнят първия сезон на иначе сега боготворения Мъри и колко ли от тях са го хранили и тогава преди да го понесат на ръце в последствие? В Левски този сезон определено има прогрес както на ниво клуб, така и на ниво първи състав. Иска се време и търпение. Дори и да загубим в полуфиналите срещу Литекс няма да е толкова чудно, защото те градят отбора си вече година и половина, но дори и при такова негативно развитие пак трябва да застанем зад Делио Роси.

Имаме ли търпение и не правим ли кардинални промени то следващият сезон ще мачкаме. И в отсрещния лагер много добре го знаят това, как иначе да си обясним всекидневното сипене на помия по "ментето" Делио от всички Гриша-медии ;) "Ментето", което е водило отбори като Лацио, които ги класира трети въпреки отнети 3 точки и играе Шампионска лига с тях и с които печели Купата на Италия и има положителен баланс в дербито с Рома. Води Палермо, с които стига финал за Купата на Италия и които ги класира пети, само на точка от четвъртото място като постига впечатляващи победи като гост на Милан и Ювентус и прави силна кампания в Лига Европа. Води още отбори като Фиорентина, Сампдория и Геноа, а Лече и Болоня ги класира за Серия А. Човек, с над 600 мача в италианския футбол, от които над 340 в Серия А. А да споменаваме ли с какви огромни звезди е работил? И тук се появяват хора, според които Роси е "италианско менте", трябвало да си ходи и Ники Митов и Кокала били по-добри треньори от него (при цялото уважение към тези левскари). Сериозно ли? Сериозно ли толкова лесно се манипулира мнението на левскарите от няколко платени медии? Всички искаме Левски да играе по-добре и това да го постигнем по-бързо, но сериозно ли сме толкова първични в реакциите?

Нека не повтаряме грешката със Славиша Йоканович и подкрепяме безрезервно Левски и Делио Роси при всякакво развитие през следващите 2 месеца! Просто ни трябва търпение! Нашата работа е да осигурим СИНЯ ДОМИНАЦИЯ по трибуните, а другото ще си дойде рано или късно! Започваме тази неделя срещу оранжевите новодомци в София! Пълни сектори Б и В! ЛЕВСКАРСКИ РЕЖИМ!"

  Сподели
360