Жеан и Христов в атака срещу Академик; Еньо се размина с тежка контузия


А. Франгов

Жеан и Христов в атака срещу Академик; Еньо се размина с тежка контузия

Жеан Карлос и Георги Хрисов се очакват да водят атаката на Левски в контролата с Академик в събота сутринта. Срещата ще се проведе на едно от помощните игрища на "Герена", с начален час 10:30 ч.

До момента този вариант за нападението на Левски не е изпробван в официален мач, и Емил Велев и компания се надяват че двамата ще намерят синхрон и ще предолеят головата импотентност която в последно време е налегнала "сините".

Очаква се на врата да играе Цветан димитров, и пред него да играят Зе Соареш, Боби Илиев, Давид Бистрон и Веско Минев (както е известно, Живко Миланов, Лусио и Рабех са заети с националните отбори на България и Мароко). Гаджев и Сърмов ще са в дефанзивната част на халфовата линия, а пред тях - Тиберканин и Ники Димитров - Хичо.

Междувременно стана ясно че нападателят Еньо Кръстовчев се е разминал на косъм със сериозна травма. Дупничанинът усука коляното си по време на равенството на дубълите на Левски и Локомотив (Мездра) преди дни. За щастие, обаче лекарският щаб на "сините" обяви, че травмата не е серизна и Емил Велев ще може да разчита на него за бъдещите официални мачове на Левски.

АСПАРУХ ФРАНГОВ

 

  Сподели
185