Арсенал отново ще победи Лудогорец


FUTBOL-TV

Арсенал отново ще победи Лудогорец

Лудогорец - Арсенал
Стадион: "Васил Левски", София
Дата: 01.11.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Бас Нийхаус (Холандия)


Лудогорец приема Арсенал на националния стадион "Васил Левски" в среща от груповата фаза на Шампионска лига. В първия мач "артилеристите" се поздравиха с разгромна победа, а очакванията са този път да покажат милост. Прогнозата на Futbol-tv е за знак - 2.

Една от малкото въпросителни пред треньора на разградчани Георги Дерменджиев е за това кой да застане под рамката на вратата. Титулярът до този момент Владо Стоянов е неубедителен, както в Шампионска лига, така и в националния ни отбор. За това има вероятност Владо да седне на пейката за сметка на Милан Борян. За този пост ще се реши в минутите преди мача.

Другата промяна е свързана с Клаудиу Кешерю, който ще бъде на върха на атаката. Така играещият на този пост от началото на сезона Джонатан Кафу ще мине на фланга, а от титулярните 11 ще отпадне Върджил Мисиджан. Румънецът се намира в отлична форма и реализира 7 гола в последните 3 мача.

Въпреки проблемите в защита, Дерменджиев няма да прави промени и срещу "топчиите“ ще излязат същите четирима, които пуснаха 6 гола на "Емирейтс“ - Минев, Моци, Паломино и Натанаел. С тях вече са водени сериозни разговори и са им показани грешките, които допуснаха в първия мач срещу англичаните.

"Играем мач за мач. Правим така да печелим и да радваме нашите привърженици. Срещу Арсенал ще играем с нашия си стил“, коментира след победата с 5:3
над Дунав треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев.

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер обяви, че Алексис Санчес и Оливие Жиру могат да водят атаката на отбора в предстоящия мач от Шампионската лига срещу Лудогорец. Жиру влезе като резерва и с първите си две докосвания отбеляза два гола при победата с 4:1 срещу Съндърланд. Очакванията са една не малка част от титулярите в този двубой да получат почивка в срещата срещу Лудогорец.

"Понякога Санчес и Жиру могат да играят заедно при схема 4-4-2, а Месут Йозил може да играе зад тях или на фланга“, заяви французинът. "Санчес се справи изключително успешно. Той се наслаждаваше в ролята на централен нападател. Когато вкарват, нямам главоболие. Ние играем мачове на всеки три дни. Просто е. Не може един футболист да вземе участие във всички мачове. Всеки един играч ще натрупа определено количество мачове през сезона. Оливие е фантастичен нападател. Той може да ни донесе във всеки един момент правилния отговор. Жиру вкара голове с първите си две докосвания. Когато имаме такова качество на скамейката, е лесно да взимаме добри решения“, каза още Арсен Венгер.




Последни 5 изиграни срещи:

Лудогорец:

14 октомври Пирин - Лудогорец 1:3 (Първа лига)
19 октомври Арсенал - Лудогорец 6:0 (Шампионска лига)
22 октомври Лудогорец - Локомотив ГО 4:0 (Първа лига)
25 октомври Монтана - Лудогорец 0:4 (Купа на България)
28 октомври Дунав - Лудогорец 3:5 (Първа лига)

Арсенал:

15 октомври Арсенал - Суонзи 3:2 (Висша лига)
19 октомври Арсенал - Лудогорец 6:0 (Шампионска лига)
22 октомври Арсенал - Мидълзбро 0:0 (Висша лига)
25 октомври Арсенал - Рединг 2:0 (Купа на Лигата)
29 октомври Съндърланд - Арсенал 1:4 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Лудогорец - Арсенал

1 среща
0 победи за Лудогорец
0 равенства
1 победа за Арсенал
Голова Разлика: 6:0 за Арсенал



ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - АРСЕНАЛ 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
177