На Ъптън Парк няма да се излъчи победител


.

На Ъптън Парк няма да се излъчи победител

Във вторник от 22:00 в отложена среща от английската Висаша лига тима на Уест Хем приема на "Ъптън Парк" гостите от Уувърхептън. "Чуковете" в момента се намират на 17-та позиция с 27 точки, само на 3 точки над чертата, което значи, че са сериозна застрашени от отпадане от елита на Англия в края на кампанията. Досега през сезона те записаха общо 6 победи, 9 равенства и 15 загуби. В последните два мача футболистите на Джанфранко Дзола записаха загуби като гости на Челси с 4:1 и от Арсенал с 2:0. След днешният двубой на тима предстоят мачове с Стоук Сити и Евертън.

Домакините се надяват да приветстват в състава си капитана Скот Паркър, който страдаше от контузия в крака. Нападателят Карлът Коул се бори за място в отбора след като остана на резервната скамейка срещу Арсенал заедно с Бени МакКарти. Жулиан Фубер, Кийрън Дуер, Дани Габидон и Джак Колисън ще се на разположение на мениджъра след като прекараха леки контузии. Защитникът Мануел Да Коща ще трябва да изтърпи последния мач от 3-срещното си наказание.

Техните съперници Уувърхемптън се намират една позиция над тях и с точка повече в актива си. Те регистрираха общо 7 победи, 7 равенства и 16 загуби, а головата им разлика е -24. В последните си две срещи от първенството те записаха победа с 2:1 като гости на Бърнли и равенство 2:2 срещу Астън Вила на "Вила Парк". След мача с Уест Хем на тима предстоят трудни двубои с Евертън и Арсенал.

Мениджъра на "вълците" Мик Маккарти не може да се оплаче от новоконтузени играчи след срещата с Вила. Халфът на тима Адлен Гуердиора изигра само едно полувреме срещу тях, но според МакКарти това е било тактически ход за да може да го използва днес като титуляр. Дейв Едуардс евентуално ще започне двубоя от резерваната скамейка след като беше аут от средата на декември заради тежката си контузия в глезена.

Мик МакКарти пък най-вероятно ще заложи на същите 11, които започнаха и срещата с Астън Вила. Домакините са с класа над своя противник, а и нямат право на грешка, предвид предстоящите им много тежки двубои от тук нататък, но все пак ще заложа на равенството в двубоя.

Прогноза: Уест Хем - Уувърхемптън 1:1

ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
30