Арсенал няма да има проблеми срещу Уест Хем


.

Арсенал няма да има проблеми срещу Уест Хем

Арсенал - Уест Хем
Стадион: "Емирейтс", Лондон
Дата: 20.03.2010
Час: 19:30
Съдия: Мартин Аткинсън

Арсенал приема тима на Уест Хем на "Емирейтс Стейдиъм" в среща от 31-ят кръг на английската Висша лига. Домакинте в момента се намират на 3-та позиция в таблицата с актив от 64 точки. През сезона те записаха общо 20 победи, 4 равенства и 6 загуби, а головата им разлика е +38. Те не успяха да продължат участието си в турнира "ФА Къп" след като загубиха от Стоук Сити с 3:1. Артилеристите продължиха напред и в Шампионската лига след като преминаха през отбора на Порто. В следващият етап от надпреварата те ще се изправят срещу настоящият носител на трофея. Ето какво сподели Арсен Венгер за това: Смятам, че ние няма как да сме фаворитите в този двубой, така че за мен нещата са 50/50. Така трябва да гледаме на нещата. Когато достигнеш четвъртфинал в този турнир, ти трябва да играеш с добри отбори, а Барселона определено е такъв тим. Разбира се, те са добър отбор, ние обаче - също. Ще бъде интересен, вълнуващ мач. Ние обаче трябва да направим така, че да си повярваме и да сме напълно концентрирани."

Арсенал ще приветства капитанът Сеск Фабрекас, който се излекува от разстежение. Крилото Томас Роситски вече е във форма, докато камерунският халт Алекс Сонг се връща след два мача наказание. Въпреки това, Уилям Галас остава аут заради проблеми в прасеца. Арън Рамзи (счупен крак), Робин ван Перси (глезен) и Джоан Джуру (коляното) са дългосрочно контузени.

Техните съперници Уест Хем в момента заемат 16-та позиция в класирането с 27 точки и със сериозна опаснат да отпаднат от елита на Англия в края на сезона ако не вземат мерки. През кампанията досега те записаха общо 6 победи, 9 равенства и 14 загуби. В последният изигран мач на тима те загубиха при гостуването си на Челси с 4:1. След днешният двубой с Арсенал на тима предстоят срещи с Стоук Сити и Евертън.

Счупен крак извади капитанът на Уест Хем - Скот Паркър за днешното гостуване срещу Арсенал. Картлън Коул се връща след като му беше дадена почивка при мача с Челси, докато Марк Нобъл се възстанови от контузия в ръката и може да започне в средата на терена. Мениджъра Джанфранко Дзола няма да може да разчита на Кийрън Дайер, Дани Габидън и Жулиан Фуберт, докато Мануел Да Кошата е наказан.

Мисля, че Арсенал са по-класният отбор и няма да има проблеми срещу Уест Хем.

Прогноза: Арсенал - Уест Хем 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Арсенал:

20 февруари Арсенал - Съндърланд 2:0 (Висша лига)
27 февруари Стоук Сити - Арсенал 1:3 (Висша лига)
06 март Арсенал - Бърнли 3:1 (Висша лига)
09 март Арсенал - Порто 5:0 (Шампионска лига)
13 март Хъл Сити - Арсенал 1:2 (Висша лига)

Уест Хем:

10 февруари Уест Хем - Бирмингам 2:0 (Висша лига)
20 февруари Уест Хем - Хъл Сити 3:0 (Висша лига)
23 февруари Манчестър Юнайтед - Уест Хем 3:0 (Висша лига)
06 март Уест Хем - Болтън 1:2 (Висша лига)
13 март Челси - Уест Хем 4:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Арсенал - Уест Хем

106 мача
47 победи за Арсенал
32 равенства
27 победи за Уест Хем
Голова Разлика: 167:124 за Арсенал

През този сезон:

25 октомври 2009 Уест Хем - Арсенал 2:2 (Висша лига)
03 януари 2010 Уест Хем - Арсенал 1:2 (ФА Къп)


Коефициенти от bet365:
Арсенал - 1.22
Равен - 6.00
Уест Хем - 15.00

ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
154