Хъл Сити ще успее да победи като гост Портсмут


.

Хъл Сити ще успее да победи като гост Портсмут

Портсмут - Хъл Сити
Стадион: "Фратън Парк", Портсмут
Дата: 20.03.2010
Час: 17:00
Съдия: Фил Дауд

В събота от 17:00 в среща от поредният кръг на Премиершип отбора на Порсмут приема на "Фратън Парк" гостуващия тим на Хъл Сити. Домакините се намират на последната позиция във временното класиране с актив от 10 точки. По-рано тази седмица на заседание на върховния съд в Англия беше взето решение да се накаже тима заради огромните му дългове. Тимът, който имаше едва 19 точки в актива си, вече е само с 10, което го оставя на цели 17 точки от спасителната зона 9 кръга преди края на сезона във Висшата лига. Те обаче все още имат надеждите за спечелването на трофей през тази година, което ще бъде много изненадващо, тъй като ако те спечелят трофея ще са първия тим от Чемпиънши, който едновременно ще има правото да играе в Лига Европа. В последният изигран мач те записаха победа при гостуването си на митичният "Анфийлд" с 4:1. След двубоя с Хъл на тима му предстоят срещи с Тотнъм и Блекбърн.

Помпи отново ще трябва да проверят състоянието на английския вратар Дейвид Джеймс, който страда от контузия в прасеца. Кевин-Принс Боатенг, Хасан Йебда и Джон Утака също ще трябва да преминат късни фитнестестове. Десният защитник Антъни Ванден Боре се върна към тренировки с отбора след като получи разтежение. Мениджъра Авраам Грант реши, че ще използва същите играчи при загубата от Ливърпул с 4:1.

Техните съперници Хъл Сити пък в момента заемат 19-та в таблицата с актив от 24 точки и имат шанс да излязат от зоната на изпадащите. През сезона те регистрираха в своя актив общо 5 победи, 9 равенства и 15 загуби. По-рано през тази седмица мениджъра на тима Фил Браун беше уволнен от ръководството на тима.  Бъдещето на мениджъра на "КС Стейдиъм" бе обект на много спекулации и явно ръководството на клуба е решило, че е дошло времето да се разделят със специалиста. След това Йън Дауи беше назначен на неговия пост. Дауи, който е работил в отборите на Чарлтън и Кристъл Палас, има седем мача до края на сезона, за да спаси "тигрите" от изпадане в Чемпиъншип. В последният изигран мач Хъл Сити записаха загуба от Арсенал като домакините с 1:2. След този двубой на тима днес, на "тигрите" предстоят срещи с Фулъм и Стоук Сити.

Джорд Боатенг е наказан след като беше изгонен при загубата от Арсенал, а Антъни Гарднър все още е аут заради контузия в глезена. Стивън Хънт може да се завърне след болки в ходилото. Паул Макшейн може да върне за днешната среща след като отсътстваше при срещата с Арсенал поради семейни причини.

Според мен Хъл Сити ще победят днес. Помпи в момента се намират в много голяма криза. Те са на последното място, с отнети вече точки, а Хъл Сити все още има голям шанс да остане в елита на Англия.

Прогноза: Портсмут - Хъл Сити 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Портсмут:

20 февруари Портсмут - Стоук Сити 1:2 (Висша лига)
27 февруари Бърнли - Портсмут 1:2 (Висша лига)
06 март Портсмут - Бирмингам 2:0 (ФА Къп)
09 март Портсмут - Бирмингам 1:2 (Висша лига)
15 март Ливърпул - Портсмут 4:1 (Висша лига)

Хъл Сити:

06 февруари Хъл Сити - Манчестър Сити 2:1 (Висша лига)
10 февруари Блекбърн - Хъл Сити 1:0 (Висша лига)
20 февруари Уест Хем - Хъл Сити 3:0 (Висша лига)
07 март Евъртън - Хъл Сити 5:1 (Висша лига)
13 март Хъл Сити - Арсенал 1:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Портсмут - Хъл Сити

3 мача
0 победи за Портсмут
3 равенства
0 победи за Хъл Сити
Голова Разлика: 2:2

През този сезон:

24 октомври 2009 Хъл Сити - Портсмут 0:0 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Портсмут - 2.20
Равен - 3.25
Хъл Сити - 3.40

ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
42