Ливърпул ще зарадва феновете си с втори успех


П. Пенков

Ливърпул ще зарадва феновете си с втори успех

Бърнли - Ливърпул
Стадион: "Търф Муур", Бърнли
Дата: 20.08.2016г.
Час: 17:00
Съдия: Лий Мейсън


В събота от 17:00 часа Ливърпул гостува на Бърнли в двубой от втория кръг на английската Висша лига. Завръщането на "виненочервените" в елита не беше никак успешно, след като тима претърпя загуба у дома с 1:0 от Суонзи Сити. Ливърпул пък отново предложи един "луд сблъсък" на своите феновете, успявайки в крайна сметка да се наложи с 4:3 над Арсенал. Съставът на Юрген Клоп определено ще натрупа увереност, след като спечелените три точки на "Емирейтс", а освен това статистиката също се оказва в полза на "мърсисайдци" преди срещата този уикенд. Ливърпул има доста положителни показатели срещу Бърнли, след като тима не е допуснал гол срещу този противник в последните си четири срещи, а за сметка на това е успял да отбележи цели 11 гола. 

Мениджърът на Бърнли Шон Дайк няма да може да разчита със сигурност на двамата от своите футболисти. Първият от тях е атакуващия полузащитник на тима Ашли Барнс, който се възстановява от контузия. Джон Фланагън пък няма да може да вземе участие, поради това, че все още е играч на Ливърпул.

Добра новина за феновете на "мърсисайдци" е, че Джеймс Милнър и Даниел Стъридж вероятно ще започна като титуляри, тъй като вече се намират в добра физическа кондиция. Садио Мане пък се очаква със сигурност да пропусне сблъсъка, поради това, че контузи рамото си по време на тренировка. Отсъстващи за Ливърпул са още - Лукас, Лорис Кариус. Под въпрос пък са Гомес и Матип.

Прогноза: Бърнли - Ливърпул 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
378