Юнайтед ще си върне на Фулъм за класическата загуба


.

Юнайтед ще си върне на Фулъм за класическата загуба

Манчестър Юнайтед - Фулъм
Стадион: "Олд Трафорд", Манчестър
Дата: 14.03.2010
Час: 15:30
Съдия: Майк Джоунс

Манчестър Юнайтед посреща на “Олд Трафорд” Фулъм в неделния следобед само 4 дни, след като направи на пух и прах Милан в 1/8-финал реванш от Шампионската лига. Настроението в лагера на “червените дяволи” със сигурност е доста високо, но съперникът е опасен. “Котиджърс” нанесоха най-тежката загуба на  шампиона от началото на сезона – 3:0 в първия мач в Лондон.

Юнайтед за момента е лидер в класирането с 2 точки аванс пред Челси и Арсенал, но “сините” от Лондон имат мач по-малко. В последния си мач в Лигата “червените дяволи” победиха трудно като гост Уулвърхемптън с гол на Поул Скоулс, но в този мач не игра суперзвездата Уейн Рууни, който бележи гол след гол.

Подобно на Юнайтед и Фулъм имаше битка с италианци през седмицата. Отборът на Рой Ходжсън срещна Ювентус в първи 1/8-финал от Лиаг Европа в Торино и загуби с 1:3, което прави задачата за реванша трудна. В класирането на Висшата лига Фулъм е 10-ти с 38 точки като няма шанс за влизане в евротурнирите, но и няма как да изпадне. Така лондончани могат просто да се наслаждават на играта си до края на май, а какво по-хубаво от това да играеш с грандовете без притеснения.

Майкъл Карик ще се завърне в състава на Юнайтед. Той не игра с Милан поради наказание. Сър Алекс потвърди през седмицата, че Оуен Харгрийвс е много близо до това да играе. Едва ли обаче ще го видим с Фулъм. Контузени остават Гигс, Браун, Оуен, Андерсон и Джон О’Шей, все играчи, които са титуляри, като изключим Оуен.

Проблемите с контузии на Рой Ходжъсн намаляват. Клинт Демпси и Пол Кончески играха в четвъртък с Ювентус. Ники Шори и Стефано Окака нямаха картотека за Лига Европа, но на “Олд Трафорд” може да ги видим. Анди Джонсън и Джон Пантсил са с травми в колената. Дани Мърфи е с разтежение. Крис Смайлинг, който ще премине в Юнайтед в края на сезона е под въпрос.

Фулъм неведнъж е създавал проблеми на Юнайтед, но ситуацията е такава, че шампионите нямат право на грешка. От тук до края всеки мач за тях е финал, а този с Фулъм изглежда като един от най-леките. Все пак залагащите трябва да имат едно на ум за възможна изненада.


Последни 5 изиграни срещи:


Манчестър Юнайтед:

20 февруари Евъртън - Манчестър Юнайтед 3:1 (Висша лига)
23 февруари Манчестър Юнайтед - Уест Хем 3:0 (Висша лига)
28 февруари Астън Вила - Манчестър Юнайтед 1:2 (Карлинг Къп, Финал)
06 март Уулвърхемптън - Манчестър Юнайтед 0:1 (Висша лига)
10 март Манчестър Юнайтед - Милан 4:0 (Шампионска лига)

Фулъм:

21 февруари Фулъм - Бирмингам 2:1 (Висша лига)
25 февруари Шахтьор Донецк - Фулъм 1:1 (Лига Европа)
28 февруари Съндърланд - Фулъм 0:0 (Висша лига)
06 март Фулъм - Тотнъм 0:0 (ФА Къп)
11 март Ювентус - Фулъм 3:1 (Лига Европа)


Досегашни срещи:

Манчестър Юнайтед - Фулъм

42 мача
26 победи за Манчестър Юнайтед
9 равенства
7 победи за Фулъм
Голова Разлика: 97:50 за Манчестър Юнайтед

През този сезон:

19 декември 2009 Фулъм - Манчестър Юнайтед 3:0 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Манчестър Юнайтед - 1.22
Равен - 6.00
Фулъм - 15.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
222