Хъл Сити ще препъне Арсенал


.

Хъл Сити ще препъне Арсенал

Хъл Сити - Арсенал
Стадион: "Кингстън Комуникешънс", Хъл
Час: 19:30
Съдия: Андре Маринър

Днес от 19:30 часа в среща от 30-ят кръг на английскта Висша лига отбора на Хъл Сити приема тима на Арсенал. Хъл Сити в момента се намират в зоната на изпадащите с актив от 24 точки. През сезона те записаха общо 5 победи, 9 равенства и 14 загуби. В последния изигран мач на тима от първенството "тигрите" водени от Фил Браун записаха загуба при гостуването си на Евертън с 5:1.

Джими Булърд започна в мача срещу "карамелите" след като се възстанови от контузия в коляното, която го извади от игра от началото на декември, и много вероятно може да започна като титуляр днес. Мениджъра Фил Браун ще приветства защитника Анди Доусън, който пропусна загубата от Евертън след като получи асматичен пристъп. Дийн Марни и Крайг Фейгън се завърщат в състава след изтърпени наказания. Крилото на националният отбор на Ирландия Стивън Хънт ще премине през късен фитнес тест днес за да се разбера какво е моментното му състояние. Той страдаше от контузия на ходилото, докато Антъни Гарднър, който има проблеми в глезне ще са му нужни още най-малко 30 дни за да се възстанови.

Техните съперници Арсенал заемат 3-та позиция във временното класиране с актив от 61 точки. През кампанията досега те записаха 14 победи, 7 равенства и 7 загуби, а головата им разлика до момента е +23. Тима продължава напред в Шампионската лига след като победи с общ резултат 6:2 Порто. В последния двубой на тима от първенството те записаха победа с 3;1 над тима на Бърнли.

Арсенал може би отново ще са без капитанът си Сеск Фабрегас, който страда от разтежение. Крилото Томас Роситцки ще премине днес късен фитнес тест, докато Бакри Саня е под съмнение за днес поради проблеми в глезна. Ветеранът Сол Кембъл вероятно ще се завърне в игра след контузия в мача срещу Порто. Халфът на лондончани Алекс Сонг ще трябва да изтърпи наказанието си за два домакински мача, докато централния защитник Уилям Галас все още е аут заради контузия в прасеца. Арън Рамзи (счупен крак), Робин ван Перси (глезен) и Йохан Джуру (коляно) за дългосрочно контузени.

Мисля, че Хъл Сити няма да се предаде без бой в тази среща, защото имат спешна нужда от точки за да останат в елита на Англия и са способни да направят невъзможното срещу класнят си противник.


Прогноза: Хъл Сити - Арсенал 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Хъл Сити:


02 февруари Хъл Сити - Челси 1:1 (Висша лига)
06 февруари Хъл Сити - Манчестър Сити 2:1 (Висша лига)
10 февруари Блекбърн - Хъл Сити 1:0 (Висша лига)
20 февруари Уест Хем - Хъл Сити 3:0 (Висша лига)
07 март Евъртън - Хъл Сити 5:1 (Висша лига)

Арсенал:

17 февруари Порто - Арсенал 2:1 (Шампионска лига)
20 февруари Арсенал - Съндърланд 2:0 (Висша лига)
27 февруари Стоук Сити - Арсенал 1:3 (Висша лига)
06 март Арсенал - Бърнли 3:1 (Висша лига)
09 март Арсенал - Порто 5:0 (Шампионска лига)


Досегашни срещи:

Хъл Сити - Арсенал


4 мача
1 победа за Хъл Сити
0 равнства
3 победи за Арсенал
Голова Разлика: 9:4 за Арсенал

През този сезон:


19 декември 2009 Арсенал - Хъл Сити 3:0 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:

Хъл Сити - 7.50
Равен - 4.50
Арсенал - 1.40



ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
136