Манчестър Юнайтед ще победи Норич


И. Ангелов

Манчестър Юнайтед ще победи Норич

Норич Сити - Манчестър Юнайтед
Стадион: "Кероу Роуд"
Дата: 07.05.2016 г.
Час: 14:45 

Манчестър Юнайтед ще цели да победи в оставащите си три срещи до края на сезона в опит да се намеси в челните 4 места, за които се борят още няколко отбора, но надеждата е най-вече завършек пред кръвния враг Ман Сити. Норич се намира на предпоследно място и също ще се бори със зъби и нокти за оцеляването в елита.

2 точки делят домакините от спасението при 3 оставащи кръга, но при негативен резултат Съндърланд и Нюкасъл могат да се отдалечат от Норич. Формата на домакините не е добра с 3 поредни загуби и 0 вкарани гола в този период.

Алекс Нийл не може да разчита на Алекс Тети, Тим Клозе и Андре Уиздъм до края на сезона. Това са някои от най-добре представящите се играчи за състава и отсъствието им се отрази на резултатите. Очаква се да не видим много промени от тима, който загуби минимално от Арсенал.

Манчестър Юнайтед все още не може да разчита на Бастиан Швайнщайгер, Уил Кийн и Люк Шоу. Фил Джоунс, Аднан Янузай и Андреас Перейра играха за тима под 21 години срещу Челси при завръщане след травми, но не се очаква да играят тук. Фелаини ще изтърпи първият от 3 мача наказание. 

"Канарчетата" успяха да победят Юнайтед на "Олд Трафорд" за първи път в историята в последната среща между тези отбори през декември, а освен това спечелиха срещу този отбор 2 от 4-те пъти на "Кероу Роуд". Като се вземе предвид факта, че Юнайтед има само 1 победа в последните 4 гостувания, Ван Гаал ще трябва да се постарае, за да не се сбогува с Топ 4 още този уикенд.

Прогноза: Норич Сити - Манчестър Юнайтед 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
171