Болтън ще спечелят за трети пореден път като домакини


.

Болтън ще спечелят за трети пореден път като домакини

Днес в среща от 29-ят кръг на английската Висша лига отбора на Уест Хем приема на стадион "Ъптън Парк" гостуващия тим на Болтън. Домакините навлязоха в страхотна форма след като нямат загуба на собствен терен вече 3 мач, като и в трите не допуснаха гол, а отблелязоха цели 5. Момчетата на Джанфранко Дзола в момента заемат 13-та позиция във временното класиране с актив от 27 точки. Досега през кампаният те записаха 6 победи, 9 равенства и 12 загуби. В последният изигран мач на отбора от първеснтвото те загубиха с 3:0 при гостуването си на Манчестър Юнайтед.

Халфът на домакините Марк Нобъл е аут за срещата заради контузия в ръката. Меднижъра на "чуковете" нямо други нови пробелеми в състава, но нападателя Бени МкКарти и централния полузащитник Дани Габидон все още не са възстановени след последните им контузии. Капитанът Скот Паркър отсъства от последния мач на тима при загубата от Юнайтед с 3:0, но се очаква да се завърне днес в средата на терена.

Гостите от Болтън пък в момента заемат 15-та позиция в класирането с актив от 25 точки. Досега през кампанията те записаха 6 победи, 8 равенства и 13 загуби, а головата им разлика е -19 гола. Тима воден от Оуен Койл не успя да продължи в 6-ят кръг на турнира "ФА Къп" след като отпадна при гостуването си на Тотнъм с 4:0. В последният изигран мач на тима обаче те постигнаха домакинска победа над тима на Уувърхемптън с минималното 1:0.

Халфът на гостите Стюърт Олдън се присъедини към листата на мениджъра с контузени играчи. В лазарета на тима има общо 7 футболиста, които лекуват контузии. Олдън счупи фибулата на десния си крак при срещата на Холандия с САЩ, която те загубиха с 2:1. Очаква се той да се завърне в игра след най-малко 6 седмици.
Оуен Койл няма да може да разчита и на Марк Дейвис, Гавин МкКан, Крис Башам, Джоуи О'Брайън, Шон Дейвис и Гари Кейхил.

В тази среща мисля да заложа на домакините от Уест Хем. Болтън са спечелили само 2 точки от последните си 6 изиграни срещи, докато "чуковете" са взели 11 точки от възможни 15.

Прогноза: Уест Хем - Болтън 2:1


ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
93