Юнайтед и Саутхемптън няма да се победят


И. Ангелов

Юнайтед и Саутхемптън няма да се победят

Манчестър Юнайтед - Саутхемптън
Стадион: "Олд Трафорд", Манчестър
Дата: 23.01.2016г.
Час: 17:00
Съдия: Майк Джоунс

Луис ван Гаал има предимство срещу Роналд Куман в последните три сблъсъка между тях до момента, но това не разказва всичко случило се между техните отбори. Саутхемптън има изключително лош късмет срещу този опонент в споменатите срещи, но миналата кампания спечели на "Олд Трафорд".

"Светците" са в добра форма понастоящем и могат да вземат своето от неубедителния Юнайтед напоследък. Този тим се затруднява да намира голове и не реши проблемът си през зимния трансферен прозорец, макар че Уейн Рууни не спира да вкарва във всеки мач от новата година насам. "Червените дяволи" обаче вкараха само 2 гола в първото полувреме на последните си 10 мача, като единият беше автогол, а другият попадение на изпадналия в немилост Мемфис Депай срещу Съндърланд.

Ситуацията в лагера на домакините е все така тежка, но сега Бастиан Швайнщайгер се завръща след като пропусна 2 мача с травма. Той е поставен под въпрос заедно с Фил Джоунс и Ашли Йънг, докато контузени остават Люк Шоу, Антонио Валенсия, Маркос Рохо и Майкъл Карик. Хуан Мата загуби мястото си за Джеси Лингард в последните седмици, а завърналият се от Борусия Дортмунд Аднан Янузай впечатли в среща за резервите на клуба и може да започне.

Гостите не могат да разчитат на Джей Родригес и Флорин Гардос поради контузии. Този тим постигна поредни сухи мрежи за първи път от ноември, а това последва след завръщането на Фрейзър Форстър на врата. Любопитно е поставянето на бекът Мат Таргет на мястото на Душан Тадич в предни позиции в последните седмици, като той се представя по прекрасен начин и може да остави отново целта на Манчестър Юнайтед резерва.

Ван Гаал настоя, че Юнайтед ще се бори за титлата след минималната победа над Ливърпул през миналия уикенд. Саутхемптън обаче може да събуди мениджъра.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Саутхемптън 1:1

 

Последни 5 изиграни срещи:

Манчестър Юнайтед:

28 декември Манчестър Юнайтед - Челси 0:0 (Висша лига)
02 януари Манчестър Юнайтед - Суонзи 2:1 (Висша лига)
09 януари Манчестър Юнайтед - Шефилд Юнайтед 1:0 (ФА Къп)
12 януари Нюкасъл - Манчестър Юнайтед 3:3 (Висша лига)
17 януари Ливърпул - Манчестър Юнайтед 0:1 (Висша лига)

Саутхемптън:

28 декември Уест Хем - Саутхемптън 2:1 (Висша лига)
02 януари Норич - Саутхемптън 1:0 (Висша лига)
09 януари Саутхемптън - Кристъл Палас 1:2 (ФА Къп)
13 януари Саутхемптън - Уотфорд 2:0 (Висша лига)
16 януари Саутхемптън - Уест Бромич 3:0 (Висша лига)

 

Досегашни срещи:

Манчестър Юнайтед - Саутхемптън

117 срещи
61 победи за Манчестър Юнайтед
30 равенства
26 победи за Саутхемптън
Голова Разлика: 204:132 за Манчестър Юнайтед

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
147