Юнайтед няма право на грешка срещу чуковете


.

Юнайтед няма право на грешка срещу чуковете

Манчестър Юнайтед - Уест Хем
Стадион: "Олд Трафорд", Манчестър
Час: 22:00
Съдия: Алън Уайли


Манчестър Юнайтед посреща Уест Хем в изтеглен мач от 28-ия кръг на Висшата лига във вторник, тъй като през уикенда ще играе на “Уембли” във финала за Карлинг къп. “Червените дяволи” изостават на 4 точки от лидера Челси и ще търсят задължителна победа. “Чуковете” ще опитат да продължат добрата си серия от 2 поредни победи.

Тимът на Сър Алекс бе само на точка от върха в събота, но допусна тежко поражение с 3:1 от Евертън, при което ясно личеше умората след мача с Милан в Шампионската лига. Двубоят с “карамелите” започна добре след гол на Бербатов, но впоследствие всичко се обърка. Все пак шампионите едва ли ще се откажат от преследването на титлата, тъй като оттук насетне имат по-лека програма с домакинства срещу фаворитите и гостувания на по-скромни тимове като изключим Манчестър Сити.

Уест Хем е в добра форма след двете си поредни победи над Бирмингам с 2:0 и Хъл Сити с 3:0. Това изкачи “чуковете” на 13-ата позиция като те имат 27 точки,което е сам ос 4 над чертата на изпадащите. Явно и тази година битката за оцеляване ще е безмилостна, а Уест Хем ще е замесен в нея. Така че всяка точка е ценна, особено тази на стадион като “Олд Трафорд”.

Извън игра за Манчестър Юнайтед остават контузените Джон О’Шей, Оуен Харгрийвс и  Райън Гигс. Неманя Видич може да се появи в игра, тъй като срещу Евертън се видя, че двойката Еванс и Браун допуска много грешки. Наказанието от 4 мача на Рио Фърдинанд изтече, което е добра новина за Сър Алекс. Ако всичко около контузията на Бербатов е наред и той ще получи шанс за изява, тъй като се разписва в почти всеки мач, в който играе.

Доста сериозен е лазарета на Уест Хем. Поради една или друга контузия мача ще пропуснат Луиш Боа Морте, Киърън Дайър, Бени Макарти, Габидон,. Хайнс, Дейвънпорт и Илунга.

Ако иска да запази шансове за титлата Манчестър Юнайтед трябва да притисне Челси, а това може да стане само с победи срещу съперници от ранга на Уест Хем. “Чуковете” са изненадвали неведнъж “червените дяволи”, но съгласно логиата шампионът трябва да е безпощаден във вторник.

Последни 5 изиграни срещи:

Манчестър Юнайтед:

31 януари Арсенал - Манчестър Юнайтед 1:3 (Висша лига)
06 февруари Манчестър Юнайтед - Портсмут 5:0 (Висша лига)
10 февруари Астън Вила - Манчестър Юнайтед 1:1 (Висша лига)
16 февруари Милан - Манчестър Юнайтед 3:2 (Шампионска лига)
20 февруари Евъртън - Манчестър Юнайтед 3:1 (Висша лига)

Уест Хем:

26 януари Портсмут - Уест Хем 1:1 (Висша лига)
30 януари Уест Хем - Блекбърн 0:0 (Висша лига)
06 февруари Бърнли - Уест Хем 2:1 (Висша лига)
10 февруари Уест Хем - Бирмингам 2:0 (Висша лига)
20 февруари Уест Хем - Хъл Сити 3:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Манчестър Юнайтед - Уест Хем

97 мача
45 победи за Манчестър Юнайтед
22 равенства
30 победи за Уест Хем
Голова Разлика: 184:129 за Манчестър Юнайтед

През този сезон:

05 декември Уест Хем - Манчестър Юнайтед 0:4 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Манчестър Юнайтед - 1.20
Равен - 6.50
Уест Хем - 15.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
154