Уотфорд и Тотнъм няма да се победят


Н. Атанасов

Уотфорд и Тотнъм няма да се победят

Уотфорд - Тотнъм
Стадион: "Викаридж Роуд", Уотфорд
Дата: 28.12.2015г.
Час: 17:00
Съдия: Антъни Тейлър

Добрата серия на новака Уотфорд продължи и в първия кръг от натоварения коледно-новогодишен календар във Висшата лига. На Боксинг Дей "стършелите" приключиха със серията от четири поредни победи в първенството, но въпреки това записаха пети последователен двубой без поражение. Този път хората на Кике Санчес Флорес се оказаха поредният тим, който спъна шампиона Челси и то насред Лондон. Уотфорд стигна до 2:2 на "Стамфорд Бридж", като до средата на втората част новаците дори водеха в резултата, след като успяха да осъществят пълен обрат чрез Дийни от дузпа и дежурния гол на Игало. Впоследствие, обаче, Диего Коща вкара второто си попадение в срещата за крайното 2:2. Така Уотфорд заема 7-мо място и има в актива си 29 точки, което е на 3 от Топ 4 и настоящия опонент. С контузии в състава на домакините са Гилмартин и Екстранд.

Отборът на Тотнъм Хотспър се утвърждава все по-уверено в топ 4 в Премиер лийг, след като постигна втора поредна победа в шампионата и се възползва по най-добрия начин от поредната грешка на Манчестър Юнайтед. "Шпорите" зарадваха феновете си на Боксинг Дей с безпроблемен успех 3:0 над новака Норич на своя "Уайт Харт Лейн". Звездата на лондончани Хари Кейн продължи головата си серия с нови две попадения във вратата на "канарчетата" през първата част. През второто полувреме появилият се като резерва Том Каръл оформи крайното 3:0. Така "шпорите" имат 32 точки и заемат 4-та позиция в подреждането, което с 6 пункта по-малко от лидера Лестър. Притчард и Н‘Жие продължават да лекуват и мениджърът Маурисио Почетино няма да може да разчита на тях.

Уотфорд играе много трудно като домакин на Тотнъм. В последните си две визити на "Викъридж Роуд" "шпорите" постигнаха два успеха, които бяха за Купата на Англия (1:0 през 2012 г.) и Купата на Лигата (2:1 през 2008 г.). На ниво Висша лига пък двата отбора не успяха да се победят през сезон 2006/07, завършвайки 0:0.

Прогноза: Уотфорд - Тотнъм 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Уотфорд:

28 ноември Астън Вила - Уотфорд 2:3 (Висша лига)
05 декември Уотфорд - Норич 2:0 (Висша лига)
12 декември Съндърланд - Уотфорд 0:1 (Висша лига)
20 декември Уотфорд - Ливърпул 3:0 (Висша лига)
26 декември Челси - Уотфорд 2:2 (Висша лига)

Тотнъм:

05 декември Уест Бромич - Тотнъм 1:1 (Висша лига)
10 декември Тотнъм - Монако 4:1 (Лига Европа)
13 декември Тотнъм - Нюкасъл 1:2 (Висша лига)
19 декември Саутхемптън - Тотнъм 0:2 (Висша лига)
26 декември Тотнъм - Норич 3:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Уотфорд - Тотнъм

25 срещи
6 победи за Уотфорд
3 равенства
16 победи за Тотнъм
Голова Разлика: 55:30 за Тотнъм

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
222