Борнемут може да вземе скалпа и на Юнайтед


И. Ангелов

Борнемут може да вземе скалпа и на Юнайтед

Борнемут - Манчестър Юнайтед
Стадион: "Виталити Стейдиъм", Борнемут
Дата: 12.12.2015г.
Час: 19:30
Съдия: Антъни Тейлър

Феновете на Манчестър Юнайтед ще настояват за подобрение на играта от Луис ван Гаал след като тимът се провали и отпадна от Шампионска лига преди дни. Юнайтед обаче има твърде много проблеми с контузени и на практика едва събира 11 човека за съставяне на отбор. Поради тази причина може да се окаже непосилно спирането на отбор в най-добрата си форма, какъвто е в момента Борнемут.

Момчетата на Еди Хау успяха да надградят над прекрасното 3:3 с Евертън с най-голямата си победа в историята - на гости на Челси с 1:0. В тима също липсват ключови играчи, но това не попречи на самочувствието за разлика от ситуацията в Юнайтед.

Топ-реализатора на домакините Калум Уилсън е аут от дълго време, а още контузени са Тайрон Мингс, Макс Градел, Томи Алфик и Марк Пю. Под въпрос са поставени Хари Артър, Адам Федеричи и Лий Томлин. Еди Хау може да разчита на опитния Силван Дистен, който пропусна победата над Челси с болест. 

Луис ван Гаал има все повече проблеми. Контузени са Матео Дармиан, Люк Шоу, Антонио Валенсия, Маркос Рохо, Андер Ерера, Фил Джоунс, Крис Смолинг и капитанът Уейн Рууни. На практика цялата отбрана на "червените дяволи" е в лазарета, включително резервните играчи. За капак Бастиан Швайнщайгер бе наказан за 3 двубоя след като удари с лакът съперник в последния кръг и това остана незабелязано от съдиите. 

Така в тима ще се окаже отново Гилермо Варела. Младокът впечатлява на левия бек последните два мача, като Пади МакНеър и Ашли Йънг също ще намерят места в защита до Дели Блинд. Единствен друг бек в тима е Камерън Бортуик-Джексън, който също дебютира по-рано в сезона принудително. 

Борнемут успя да изхвърли Юнайтед по запомнящ се начин от ФА Къп през 1984-та година, когато се намираше в третото ниво на футбола тогава. Сега шансовете за победа отново са много високи.

Прогноза: Борнемут - Манчестър Юнайтед 1:0

 

Последни 5 изиграни срещи:

Борнемут:

01 ноември Саутхемптън - Борнемут 2:0 (Висша лига)
07 ноември Борнемут - Нюкасъл 0:1 (Висша лига)
21 ноември Суонзи - Борнемут 2:2 (Висша лига)
28 ноември Борнемут - Евертън 3:3 (Висша лига)
05 декември Челси - Борнемут 0:1 (Висша лига)

Манчестър Юнайтед:

21 ноември Уотфорд - Манчестър Юнайтед 1:2 (Висша лига)
25 ноември Манчестър Юнайтед - ПСВ Айндховен 0:0 (Шампионска лига)
28 ноември Лестър - Манчестър Юнайтед 1:1 (Висша лига)
05 декември Манчестър Юнайтед - Уест Хем 0:0 (Висша лига)
08 декември Волфсбург - Манчестър Юнайтед 3:2 (Шампионска лига)

 

Досегашни срещи:

Борнемут - Манчестър Юнайтед

8 срещи
1 победа за Борнемут
2 равенства
5 победи за Манчестър Юнайтед
Голова Разлика: 17:6 за Манчестър Юнайтед

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
155