Ще започне ли Астън Вила на чисто без Тим Шерууд?


П. Пенков

Ще започне ли Астън Вила на чисто без Тим Шерууд?

Тотнъм - Астън Вила
Стадион: "Уайт Харт Лейн", Лондон
Дата: 02.11.2015г.
Час: 22:00
Съдия: Майк Дийн


В понеделник вечер от 22:00 часа Тотнъм приема Астън Вила на стадион "Уайт Харт Лейн" в последен сблъсък от 11-ия кръг на английската Висша лига. Домакините посрещат съперника си, намирайки се на шестата позиция във временното подреждане със 17 спечелени точки до момента. Съставът на Маурисио Почетино се представя задоволително до този момента, пистигайки 4 победи, 5 равенства и 1 загуба от старта на кампания. Пред тима делят само четири точки от попадене в първата четворка. Колкото до Астън Вила, "бирмингамцци" претърпяват пълен провал на старта на новия сезон, ситурирайки се на последната 20-та позиция в класирането, с едва четири инкасирани точки от 10 изиграни сблъсъка. Вече бившият състав на Тим Шерууд се намира в серия от шет поредни загуби във Висшата лига, като последната спечелена точка на тима беше в края на месец август при равенството 2:2 срещу Съндърланд на "Вила Парк". Миналия уикенд Вила отново не успя да се добере дори до точката, губейки с 2:1 у дома от Суонзи Сити, докато пък Тотнъм разгроми новака Борнемут с 5:1 при гостуването на "Витали Стейдиъм" в Дорсет. Не трябва да пропуснем факта, че само след 3 дни на Тотнъм предстои двубои с Андерлехт от груповата фаза на Лига Европа, така че е много вероятно Маурисио Почетино да даде шанс на някои от младите си футболисти в срещата с Астън Вила.

Алекс Притчърд, Насер Чадли, Федерико Фацио, Сон Хюнг-Мин и Набил Бенталеб със сигурност ще пропуснат срещата с Астън Вила, поради контузии. Мениджърът Маурисио Почетино се очаква да заложи на същите футболисти, които преди седмица победиха с 5:1 Борнемут.

Астън Вила със сигурност ще искат да даде началото на нов успешен период през този сезон, като каква по-добра причина това да се случи точно сега, след уволнението на Тим Шерууд. Тиаго Илори и Гари Гарднър не се намират в оптимална физическа кондиция, поради което едва ли ще могат да помогнат на тима си, а Жолиън Лескът и Мика Ричардс ще бъдат подложени на късни медицински прегледи.

Прогноза: Тотнъм - Астън Вила 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:

01 октомври Монако - Тотнъм 1:1 (Лига Европа)
04 октомври Суонзи - Тотнъм 2:2 (Висша лига)
17 октомври Тотнъм - Ливърпул 0:0 (Висша лига)
22 октомври Андерлехт - Тотнъм 2:1 (Лига Европа)
25 октомври Борнемут - Тотнъм 1:5 (Висша лига)

Астън Вила:

26 септември Ливърпул - Астън Вила 3:2 (Висша лига)
03 октомври Астън Вила - Стоук Сити 0:1 (Висша лига)
17 октомври Челси - Астън Вила 2:0 (Висша лига)
24 октомври Астън Вила - Суонзи 1:2 (Висша лига)
28 октомври Саутхемптън - Астън Вила 2:1 (Купа на Лигата)


Досегашни срещи:

Тотнъм - Астън Вила

161 срещи
69 победи за Тотнъм
36 равенства
56 победи за Астън Вила
Голова Разлика: 262:223 за Тотнъм

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
305