Челси ще спечели лондонското дерби с Уест Хем


П. Пенков

Челси ще спечели лондонското дерби с Уест Хем

Уест Хем - Челси
Стадион: "Болейн Граунд", Лондон
Дата: 24.10.2015г.
Час: 17:00
Съдия: Джонатън Мос


В дерби сблъсъкът от съботния ден в английската Висша лига, Уест Хем и Челси се изправят един срещу на "Болейн Граунд" от 17:00 часа българско време. "Чуковете" заемат четвъртата позиция във временното подреждане със 17 спечелени точки до момента, изоставайки само на 2 пункта от Арсенал и Манчестър Юнайтед и на два от лидера - Манчестър Сити. Съставът на Жозе Моуриньо от своя страна е далеч от обичайната позиция, на която можем да открием Челси, ситуирайки се на 12-то място с едва 11 инкасирани точки след 9 изиграни срещи.

Този на Славен Билич се намира в много добра форма, нямайки загуба вече в 6 поредни срещи от Висшата лига. В тях отбора регистира 4 победи и 2 равенства. Миналата седмица Уест Хем отново показа добра, успявайки да си тръгне с трите точки от "Селхърст Парк", надигравайки Кристъл Палас с 3:1. Челси пък все още не може да възвърне формата си, като в момента тима записа 2 победи, 1 равенство и 1 загуба в последните си 5 мача от Висшата лига. Преди седмица "сините" успяха да спечелят вече ценни три точки, печелийки с 2:0 у дома над Астън Вила.  През средата на тази седмица "лондончани" се провалиха при визитата си на Динамо Киев, стигайки само до нулево равенство в Украйна.

Контузени за Уест Хем са Сонг, Рийд и Моузес, които със сигурност няма да могат да вземат участие в срещата. Очаква се мениджърът Славен Билич да даде шанс на Анди Керъл, а Анджело Огбона ще се бори за титулярно място за първи път през последния месец.

Мениджирът на Челси Жозе Моуриньо няма да може да разчита на Тибо Куртоа и Бранислав Иванович, които страдат от травми и няма да могат да вземат участие на "Болейн Граунд". В допълнение на казаното Педро и Лойк Реми са под въпрос, като вероятно ще бъдат подложени на късни медицински прегледи.

Прогноза: Уест Хем - Челси 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Уест Хем:

19 септември Манчестър Сити - Уест Хем 1:2 (Висша лига)
22 септември Лестър - Уест Хем 2:1 сл. прод. (Купа на Лигата)
26 септември Уест Хем - Норич 2:2 (Висша лига)
03 октомври Съндърланд - Уест Хем 2:2 (Висша лига)
17 октомври Кристъл Палас - Уест Хем 1:3 (Висша лига)

Челси:

26 септември Нюкасъл - Челси 2:2 (Висша лига)
29 септември Порто - Челси 2:1 (Шампионска лига)
03 октомври Челси - Саутхемптън 1:3 (Висша лига)
17 октомври Челси - Астън Вила 2:0 (Висша лига)
20 октомври Динамо Киев - Челси 0:0 (Шампионска лига)


Досегашни срещи:

Уест Хем - Челси

103 срещи
37 победи за Уест Хем
19 равенства
47 победи за Челси
Голова Разлика: 168:152 за Челси

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
263