Юнайтед - Съндърланд: Олд Трафорд очаква гол от своя капитан


Н. Гавазов

Юнайтед - Съндърланд: Олд Трафорд очаква гол от своя капитан

Манчестър Юнайтед - Съндърланд
Стадион: "Олд Трафорд", Манчестър
Дата: 26.09.2015г.
Час: 17:00
Съдия: Майк Джоунс

Играчите на Манчестър Юнайтед могат да се похвалят с отлично психологическо състояние, което липсваше на отбора през миналия сезон. Наистина, "червените дяволи" не побеждават във всичките си мачове, но тяхната игра внушава радостни перспективи. След края на предишния кръг дружината на Луис ван Гаал успя да се премести на второ място в класирането, на две точки от градския съперник, който днес играе с Тотнъм. Спомняте ли си кога за последно Юнайтед се изкачи толкова високо в таблицата? Вероятно това е една от причините по-рано през седмицата Луис ван Гаал да заяви, че отборът има шанс за титлата, а днес великият Сър Алекс да сподели същото мнение.

Що се отнася до Съндърланд, нещата при "черните котки" не са никак добри. След шест изиграни мача колективът на Дик Адвокаат не познава радостта от победата, а огромните проблеми в защитата навяват тъга сред феновете на отбора - към момента Съндърланд е допуснал 13 гола и никой друг участник в английския елит няма такава пропускливост, което обяснява и защо тимът има само две точки в своя актив и съответно е последен в класирането.

В средата на седмицата двата отбора преживяха различни емоции. "Червените дяволи" без сериозни проблеми преодоляха Карлайл в третия кръг за Купата на Лигата. В същия турнир хората на Адвокаат на родна земя бяха бити с 4:1 от другия отбор от Манчестър, като попаденията на противника дойдоха през първото полувреме - още едно доказателство за трагичността на нещата в отбраната на Съндърланд.

Юнайтед е без контузените Люк Шоу, Маркос Рохо и Патрик Макнейър. Не по-малко тревога предизвиква състоянието на Уейн Рууни, който няма гол от април, а именно попаденията са мерило за качествата на един нападател.

Съндърланд е без Адам Матюс, а Джак Родуел и Джърмен Дефоу все пак ще играят. Предполага се, че гостите излязат със схема 4-2-31 с М'Вила и Гомес в опорната зона.

Съндърланд има само една победа над Юнайтед в последните 26 мача между двата тима. Отчитайки текущото състояние на нещата, трудно може да си представим, че "котките" могат да измъкнат точка на "Олд Трафорд". Вероятно гостите ще се отбраняват с всички сили и ще разчитат на скоростни контраатаки. Интригата в двубоя е, дали Марсиал ще вкара гол и ще може ли Рууни да прекъсна сушата. Ясно е, че англичанинът все някога трябва да започне да вкарва и почитателите на залозите могат да помислят в своите залози именно в тази посока. В комбинация с победа за Юнайтед и точен резултат от 3:0 коефициентът би донесъл една добра печалба. Съществуват и други варианти, свързани с Рууни, но така или иначе "Олд Трафорд" очаква гол от своя капитан.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Съндърланд 3:0


Последни 5 изиграни срещи:

Манчестър Юнайтед:

30 август Суонзи - Манчестър Юнайтед 2:1 (Висша лига)
12 септември Манчестър Юнайтед - Ливърпул 3:1 (Висша лига)
15 септември ПСВ Айндховен - Манчестър Юнайтед 2:1 (Шампионска лига)
20 септември Саутхемптън - Манчестър Юнайтед 2:3 (Висша лига)
23 септември Манчестър Юнайтед - Ипсуич 3:0 (Купа на Лигата)

Съндърланд:

25 август Съндърланд - Екзитър Сити 6:3 (Купа на Лигата)
29 август Астън Вила - Съндърланд 2:2 (Висша лига)
13 септември Съндърланд - Тотнъм 0:1 (Висша лига)
19 септември Борнемут - Съндърланд 2:0 (Висша лига)
22 септември Съндърланд - Манчестър Сити 1:4 (Купа на Лигата)


Досегашни срещи:

Манчестър Юнайтед - Съндърланд

139 срещи
63 победи за Манчестър Юнайтед
36 равенства
40 победи за Съндърланд
Голова Разлика: 241:202 за Манчестър Юнайтед

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
194