Уест Хем ще спечели три точки срещи Бирмингам


.

Уест Хем ще спечели три точки срещи Бирмингам

В сряда от 21:45 в среща от 26-ят кръг на Висшата лига на Англия Уест Хем приема на своя "Ъптън Парк" отбора, който може да се нарече хит на кампанията тази година, този на Бирмингам.

"Чуковете" заемат 18-та позиция във класирането с актив от 21 точки. Тима е в голяма опасност да напусне елита на Англия ако продължава с лошите си представяния.
До момента те са регистрирали 4 победи, 9 равенства и 11 загуби. Голамата им разлика е -10, което означа че тима бележи в срещите си, но позволя преднината по време на двубойте бързо да бъде намалена.

Предпосленият изигран мач на отбора завърши при резултата 0:0 срещу съперника им - Блекбърн. В изиграната среща на клуба от 25-кръг на Премиершип те записаха загуба при гостуването си на Бърнли с 2:1. С "най-висока оценка" за представянето си в срещата за Уест Хем бе оценен с Карлтън Коул - 3 точки.

Нападателят на домакините Бени МкКарти пропуска срещата заради контузия в коляното.

Дългоосъстващите Кийрън Дуер, Дани Габидон и Гилермо Франко са все още аут, а Алесандро Диаманти се завръща в състава. Това потвърди мениджъра на отбора Джанфранко Дзола.

Бирмингам пък се намира на 8-та позиция в класирането с 37 точки и има реална и шансове за участие догодина в европейските клубни турнири. Досега през кампанията те записаха 10 победи, 7 равенства и 7 загуби. Качеството на играта им се дължи на отработеността на играчите в състава и по-точно на 11 играчи, на който разчита Алекс МакЛийш.

Те успяха да се класират за осминафиналите в турнира "ФА Къп" след като постигнаха победа при визитата си на "карамелите" в края на миналия месец. Последният изигран мач на тима в Премиершип завърши с победа за тях на Уувърхемптън Уондърърс с 2:1.
36 годишният играч на Бирмингам Кевин Филипс донесе победа на тима. Той получи 11 точки за своето представяне.

Мениджъра на гостите Алек МкЛийш ще бъде принуден да промени за първи път от 13 срещи стартовите 11 на своя тим.

Нападателят Кристиан Бенитес е аут за двубоя поради контузия в глезена получена по време на срещата на тима срещи "вълците".

МкЛийш ще реши дали да даде възможност на ветерана Кевин Филипс след като влезе като резерва и успя да донесе победата на тима си или да разчита на Джеймс МакФадън в атаката, а да изтегли по-назад Кейт Фейли.

Стюарт Парнаби пък вече е възстановен от контузията си в гърба и също ще може да започне мачът.

По-рано през сезона Бирмингам победи Уест Хям с 1:0 пред собствена публика. Сега обаче "чуковете" са притиснати до стената и нямат право на повече грешки в битката за оцеляване.

Прогноза: Уест Хем - Бирмингам 2:1


ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
206