Юнайтед ще вземе победа от Суонзи


И. Ангелов

Юнайтед ще вземе победа от Суонзи

Суонзи - Манчестър Юнайтед
Стадион: "Либърти", Суонзи
Дата: 30.08.2015г.
Час: 18:00
Съдия: Мартин Аткинсън

Манчестър Юнайтед ще търси първа победа над Суонзи Сити от месец януари 2014 година след като загуби и двете срещи с този опонент миналата година. Луис ван Гаал далеч подобри своя състав от тогава, но и Суонзи показа, че под ръководството на Гари Монк може да постигне победа срещу всеки.

И двата отбора нямат загуба до момента, но Суонзи идва от разочароващо равенство 1:1 със Съндърланд. Представянето срещу Юнайтед трябва да е далеч по-силно ако ще се гони победата. "Червените дяволи" преживяха истински катарзис междувременно, след като Ван Гаал експериментира с поставянето на Андер Ерера в позицията зад нападателя срещу Брюж в среща, не само спечелена с 4:0, но и която донесе край на головата суша на капитана Уейн Рууни, който успя да вкара своя осми хетрик в кариерата.

По правило Ван Гаал поставяше Аднан Янузай в позицията на атакуващия полузащитник, но младокът получи травма, която сега ще го задържи извън терена, което може да подскаже на мениджъра отново да подходи с Ерера като титуляр. Испанецът успя да реализира асистенция и да вкара с първия си мач като титуляр преди дни.

Освен Янузай, Фил Джоунс остава аут за Юнайтед, а ситуацията пред Де Хеа остава несигурна. Маркус Рохо се върна на тренировки и дори изигра 60 минути за резервите на тима. Маруан Фелаини пък отново може да бъде селектиран след като поради наказание пропусна първите три кръга. 

Гари Монк няма абсолютно никакви проблеми в своя състав и може да заложи на най-силното срещу гост във форма.

След като вече успя да вземе точки от шампиона, отборът на домакините няма да се посвени да погледне към победата и сега. Бафетимби Гомис се разписва неизменно от старта на кампанията във всеки свой старт, а Юнайтед няма допуснато попадение в лигата благодарение на новата си централна двойка бранители - Крис Смолинг и Дели Блинд. Очаква ни един равностоен и отворен двубой с възможен изход във всяка посока. Ако Юнайтед обаче успее да пренесе европейската си форма във Висшата лига, то за домакините новините няма да са добри.

Прогноза: Суонзи - Манчестър Юнайтед 0:1

 

Последни 5 изиграни срещи:

Суонзи:

01 август Суонзи - Депортиво Ла Коруня 0:0 (Приятелска среща)
08 август Челси - Суонзи 2:2 (Висша лига)
15 август Суонзи - Нюкасъл 2:0 (Висша лига)
22 август Съндърланд - Суонзи 1:1 (Висша лига)
25 август Суонзи - Йорк Сити 3:0 (Купа на Лигата)

Манчестър Юнайтед:

08 август Манчестър Юнайтед - Тотнъм 1:0 (Висша лига)
14 август Астън Вила - Манчестър Юнайтед 0:1 (Висша лига)
18 август Манчестър Юнайтед - Брюж 3:1 (Шампионска лига)
22 август Манчестър Юнайтед - Нюкасъл 0:0 (Висша лига)
26 август Брюж - Манчестър Юнайтед 0:4 (Шампионска лига)

Досегашни срещи:

Суонзи - Манчестър Юнайтед

25 срещи
9 победи за Суонзи
5 равенства
11 победи за Манчестър Юнайтед
Голова Разлика: 39:29 за Манчестър Юнайтед

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
233