Норич и Стоук ще регистрират скучно реми на Кероу Роуд


П. Пенков

Норич и Стоук ще регистрират скучно реми на Кероу Роуд

Норич - Стоук Сити
Стадион: "Кероу Роуд", Норич
Дата: 22.08.2015г.
Час: 17:00
Съдия: Майк Дийн


Стоук Сити гостува на "Кероу Роуд", където в събота от 17:00 часа ще премери сили с Норич Сити в двубой от 3-я кръг на английската Висша лига. Домакините успяха да спечелят три точки от старта на кампанията преди две седмици, докато "грънчарите" в момента се задоволяват само с една. Феновете на Норич не останаха особено впечатлени от първата среща на любимците си, в която те загубиха с 3:1 у дома от Кристъл Палас. Седмица по-късно обаче "канарчетата" показаха достатъчен хъс и желание за трите точки, поради което се поздравиха с успеха на "Стейдиъм ъф Лайт", надигравайки с 3:1 Съндърланд. Колкото до Стоук Сито, то менажирания от Марк Хюз състав претърпя загубата още в пилотния кръг от надпреварата. Това се случи на собствения им "Британия Стейдиъм", оказвайки се безидейни срещу Ливърпул. В следващата седмица на тима предстоеще гостуван на "Уайт Харт Лейн" и въпреки че на полувремето Тотнъм притежаваше преднина от две попадения, Стоук се върна в мача и благодарение на Арнаутович и Диуф си тръгна с трите точки от английската столица.

Норич Сити няма проблеми с новоконтузени футболисти преди сблъсъка със Стоук, като единствено мача може да се стори твърде ранен за Йосуф Мулумбу, Кайл Лафърти и Мартин Олсон, който все още изпитват известни болки от травмите си и са под въпрос. Стивън Уайттейкър се очаква да задържи позицията си на левия фланг, а лятното попълнение Андре Уиздъм да премине вдясно.

Рекордното попълнение на гостите Джердан Шакири се очаква да направи своя дебют при гостуването на "Кероу Роуд". Нападателят не успя да стори това по-рано, тъй като трябваше да изтърпи наказание, което беше акумулирано още по време на престоя му в Интер. Райън Шоукрос и Питър Одемвинге са аут, поради травми, а Боян Къркич не се намира в оптимнална физическа кондиция.  

Прогноза: Норич Сити - Стоук Сити 0:0

Последни 5 изиграни срещи:

Норич:

25 юли Аугсбург - Норич 1:2 (Приятелска среща)
28 юли Норич - Уест Хем 0:1 (Приятелска среща)
01 август Норич - Брентфорд 2:1 (Приятелска среща)
08 август Норич - Кристъл Палас 1:3 (Висша лига)
15 август Съндърланд - Норич 1:3 (Висша лига)

Стоук Сити:

25 юли Брентфорд - Стоук Сити 2:0 (Приятелска среща)
01 август Кьолн - Стоук Сити 2:1 (Приятелска среща)
02 август Порто - Стоук Сити 3:0 (Приятелска среща)
09 август Стоук Сити - Ливърпул 0:1 (Висша лига)
15 август Тотнъм - Стоук Сити 2:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Норич - Стоук Сити

51 срещи
17 победи за Норич
15 равенства
19 победи за Стоук Сити
Голова Разлика: 61:61

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
211