Борнемут ще вземе първата си точка през този сезон


П. Пенков

Борнемут ще вземе първата си точка през този сезон

Уест Хем - Борнемут
Стадион: "Болейн Граунд", Лондон
Дата: 22.08.2015г.
Час: 17:00
Съдия: Джонатън Мос

В събота от 17:00 часа Уест Хем приема новака Борнемут на стадион "Болейн Граунд" в среща от 3-я кръг на Висшата лига. "Чуковете" вече успяха да поднесат изненадата още в първия уикенд от сезона, побеждавайки без особени затруднения градския съперник Арсенал с 2:0 на собствения му "Емирейтс". Въпреки първите 3 спечелени точки за тима и победата над Арсенал, съставът на Славен Билич изглежда подцени съперника си в следващия кръг - Лестър Сити, като "лисиците" матираха съперника си с две ранни попадения, като "чуковете" успяха да върнат само едно от тях, поради което претърпяха и първото си поражение за сезона. 

Въпреки доброто представяне на Борнемут през миналата кампания в Чемпиъншип и извоюваната промоция за елита на английския футбол, изглежда, че отбора изпитва доста големи трудности в "климатизирането" си. Преди две седмици отбора започна по разочароващ за техните феновете начин на сезона, губейки с 1:0 у дома от Астън Вила. В следващия кръг пък новака в елита на английския футбол допусна гол при визитата си на Ливърпул, а след като не успя да отбележи на своя съперник си тръгна с "празни ръце" от "Анфийлд". 

Мениджърът на Уест Хем Славен Билич все още не може да разчита на Енер Валенсия, Анди Керъл и Джоуи О'Брайън, които все още лекуват контузии. В допълнение Билич ще бъде и без услугите на Адриан, който тепърва ще трябва да изтърпя наказание, а Мауро Зарате ще се възстановява от контузия в следващите две седмици. 

Борнемут е много вероятно да излезе с абсолютния същия състав, който преди седмица се изправи при гостуването на Ливърпул. Хари Артър продължава да лекува травма от състава на Еди Хоу, а Кристиан Атсу и Шон МакДонълд са под въпрос.  

Прогноза: Уест Хем - Борнемут 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Уест Хем:

30 юли Уест Хем - Астра Гюргево 2:2 (Лига Европа)
02 август Уест Хем - Вердер Бремен 1:2 (Приятелска среща)
06 август Астра Гюргево - Уест Хем 2:1 (Лига Европа)
09 август Арсенал - Уест Хем 0:2 (Висша лига)
15 август Уест Хем - Лестър 1:2 (Висша лига)

Борнемут:

28 юли Йолвил Таун - Борнемут 0:3 (Приятелска среща)
31 юли Борнемут - Кардиф 2:3 (Приятелска среща)
01 август Хофенхайм - Борнемут 0:0 (Приятелска среща)
08 август Борнемут - Астън Вила 0:1 (Висша лига)
17 август Ливърпул - Борнемут 1:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Уест Хем - Борнемут

5 срещи
3 победи за Уест Хем
2 равенства
0 победи за Борнемут
Голова Разлика: 11:4 за Уест Хем

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
292