Кристъл Палас ще се бори за победа срещу Астън Вила


П. Пенков

Кристъл Палас ще се бори за победа срещу Астън Вила

Кристъл Палас - Астън Вила
Стадион: "Селхърст Парк", Лондон
Дата: 22.08.2015г.
Час: 17:00
Съдия: Кийт Строуд


В събота следобяд английската Висша лига отново се завръща на фокус, като третия кръг от надпреварата ще ни даде възможност да наблюдаваме сблъсъка между отборите на Кристъл Палас и Астън Вила, които излизат един срещу на стадион "Селхърст Парк" в южната част на Лондон. И двата отбора имат еднакъв актив от спечелени точки до момента, съответно по 3 пункта, като "орлите" заемат седмата позиция в подреждането, а "бирмингамци" са три позиции по-назад, поради азбучния ред, които се спазва при този тип идентичност. 

В пилотният кръг от сезона съставът на Алън Пардю продължи възхода си от края на миналия, вземайки трите точки при гостуването си на Норич Сити спечелено с 3:1, благодарение на точните попадения на Заха, Делейни и Кабай. Седмица по-късно обаче Кристъл Палас не успя да се противопостави като домакин на тежния съперник Арсенал и въпреки, че беше близко до равенството, в крайна сметка претърпя поражение с 2:1. Колкото до Астън Вила, отбора също зарадва феновете си с победа в първия уикенд от Висшата лига, надигравайки новака Борнемут с 1:0 на "Виталити Стейдиъм". Уикенд по-късно обаче съставът на Тим Шерууд беше изключително затруднен от именития си противник Манчестър Юнайтед, като Вила загуби с 1:0 у дома в същата вечер. 

В състава на Алън Пардю няма проблем с новоконтузени или наказани футболисти, като добра новина ще бъде тази, че новото попълнение Бакари Сако може би за първи път ще бъде включен в групата за мача, след като поради лоша физическа форма не успя да стори това досега. Аут са Сперони, Кембъл, Апиа и Шамак.

Астън Вила пък все още няма да може да разчита на контузените си защитници Окоре и Креспо. В допълнение пък Карлес Джил, който игра през седмицата за младежкия тим, все още не се чувства в оптимална физическа кондиция, поради което ще бъде оставен извън групата за мача.  

Прогноза: Кристъл Палас - Астън Вила 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

Кристъл Палас:

30 юли Бромли - Кристъл Палас 0:6 (Приятелска среща)
01 август Фулъм - Кристъл Палас 1:1 (Приятелска среща)
03 август Дагенъм и РД - Кристъл Палас 1:0 (Приятелска среща)
08 август Норич - Кристъл Палас 1:3 (Висша лига)
16 август Кристъл Палас - Арсенал 1:2 (Висша лига)

Астън Вила:

25 юли Уолсъл - Астън Вила 1:1 (Приятелска среща)
28 юли Уулвърхемптън - Астън Вила 2:2 (Приятелска среща)
01 август Нотингам Форест - Астън Вила 3:3 (Приятелска среща)
08 август Борнемут - Астън Вила 0:1 (Висша лига)
14 август Астън Вила - Манчестър Юнайтед 0:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Кристъл Палас - Астън Вила

41 срещи
10 победи за Кристъл Палас
14 равенства
17 победи за Астън Вила
Голова Разлика: 56:37 за Астън Вила

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
244