Арсенал ще измие срама след загубата от Уест Хем


П. Пенков

Арсенал ще измие срама след загубата от Уест Хем

Кристъл Палас - Арсенал
Стадион: "Селхърст Парк", Лондон
Дата: 16.08.2015г.
Час: 15:30
Съдия: Лий Мейсън

В първия от двата интересни сблъсъка в неделния ден от 2-я кръг на Висшата лига, Кристъл Палас приема градския си съперник Арсенал на стадион "Селхърст Парк". Миналия уикенд съставът на Алън Пардю успя да постигне първата си победа, надигравайки категорично Норич Сити като гост с 3:1, благодарение на попаденията на Заха, Делейни и Кабай. Арсенал пък от своя страна сюрпризира феновете си, оставайки безответен и губейки у дома с 2:0 отново в Лондонско дерби, но този път срещу Уест Хем Юнайтед. "Артилеиристите" със сигурност ще желаят трите точки през този уикенд, но пък от друга страна "орлите" се намират в много добра форма, а изглежда, че Алън Пардю е успял да намери правилната форма, благодарение на която успява да извелече максимума от своите футболисти и да подвигне техния дух.

Стражът на Кристъл Палас Алекс МакКарти би следвало да запази титулярното си място при отсъствието на Сперони, който продължава да лекува контузия. В лазарета на "орлите" се намират още Фрейзър Кембъл, Квеси Апиа и Маруан Шамак. Мениджирът Алън Пардю вероятно ще запази схемата 4-3-3, която даде резултат преди седмица, като Ледли ще заема позиция в центъра на полузащитата, а МакАртър и Кабай ще заемат по-фланговите места. Яник Боласие и Джейсън Пънчън вероятно ще партнират на Конър Уикъм на върха на атаката на Кристъл Палас. 

Добра новина за феновете на Арсенал определено ще бъде завръщането в тима на Алексис Санчес, който преди седмица не успя да вземе участие срещу Уест Хем. Матийо Дебюши със сигурност ще запази мястото си на десния фланг на отбраната на "топчиите", въпреки че Белерин подобри формата си. Джак Уилшър и Томас Роситцки са аут, лекувайки травми. Арън Рамзи може би ще бъде оставен на резервната скамейка от Арсен Венгер, за да бъде даден шанс на Алекс Окслейд-Чембърлейн. 

Прогноза: Кристъл Палас - Арсенал 0:2 

Последни 5 изиграни срещи:

Кристъл Палас:

26 юли Кристъл Палас - Спортинг Лисабон 0:2 (Приятелска среща)
30 юли Бромли - Кристъл Палас 0:6 (Приятелска среща)
01 август Фулъм - Кристъл Палас 1:1 (Приятелска среща)
03 август Дагенъм и РД - Кристъл Палас 1:0 (Приятелска среща)
08 август Норич - Кристъл Палас 1:3 (Висша лига)

Арсенал:

18 юли Арсенал - Евертън 3:1 (Приятелска среща)
25 юли Арсенал - Лион 6:0 (Приятелска среща)
26 юли Арсенал - Волфсбург 1:0 (Приятелска среща)
02 август Арсенал - Челси 1:0 (Къмюнити Шийлд)
09 август Арсенал - Уест Хем 0:2 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Кристъл Палас - Арсенал

37 срещи
3 победи за Кристъл Палас
10 равенства
24 победи за Арсенал
Голова Разлика: 79:28 за Арсенал 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
229