Тотнъм и Стоук ще запишат равенство на Уайт Харт Лейн


П. Пенков

Тотнъм и Стоук ще запишат равенство на Уайт Харт Лейн

Тотнъм - Стоук Сити
Стадион: "Уайт Харт Лейн", Лондон
Дата: 15.08.2015г.
Час: 17:00
Съдия: Робърт Мадли

Тотнъм приема Стоук Сити на стадион "Уайт Харт Лейн" в събота от 17:00 в среща от 2-я кръг на английската Висша лига. Двата отбора все още нямат спечелена точка през новия сезон, тъй като изпитаха трудности в съответно в първия си сблъсък. Този на Маурисио Почетино не успя да се противопостави на Манчестър Юнайтед и загуби с минималното 1:0 на "Олд Трафорд", докато "грънчарите" бяха надиграни в последните минути на своя двубоя с Ливърпул, като също претърпяха поражение със същия резултат. 

"Вярно е, че последните два мача, които изиграхме на Уайт Харт Лейн и на Британия Стейдиъм бяха разочароващи за нас, но тепърва ни се открива възможност за реванш. Това е напълно нов сезон. Доволни сме представянето ни, но пък и недоволни от негативния резултат. Мисля, че играхме добре срещу Манчестър Юнайтед. Тази събота обаче трябва да докажем на всички, че заслужаваме много повече," сподели Маурисио Почетино преди срещата със Стоук Сити. 

Левият бранител на Тотнъм Дани Роуз пропусна първия сблъсък на неговия тим, поради контузия, която за момента го оставя под въпрос и за срещата със Стоук. По-рано тази седмица Уго Лорис записа пълни 90 минути с отбора до 21 години, като се очаква да замени Майкъл Ворм на вратарския пост, докато Райън Мейсън вероятно ще си партнира с Набил Бенталеб и Ерик Дайер. Алекс Притчърд, също игра с тима до 21 години, но поради все още слабата си форма е вероятно да не бъде включен в групата за мача. 

През миналия уикенд Ерик Пийтър беше принуден да напусне мача с Ливърпул, поради травма, което би трябвало да значи, че Филип Волфшейд ще си партнира с Геоф Камерън в сърцето на отбраната при отсъствието на Райън Шоукрос. Боян Къркич все още е далеч от възвръщане на добрата си форма, докато Марк Арнаутович и Марк Уилсън остават под въпрос. Шакири, който беше привлечен от Интер през тази седмица, е наказан, поради картони натрупани в Купата на Италия. 

Прогноза: Тотнъм - Стоук Сити 2:2

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:

30 май Сидни ФК - Тотнъм 0:1 (Приятелска среща)
30 юли Звездите на МЛС - Тотнъм 2:1 (Приятелска среща)
04 август Реал Мадрид - Тотнъм 2:0 (Приятелска среща)
05 август Тотнъм - Милан 2:0 (Приятелска среща)
08 август Манчестър Юнайтед - Тотнъм 1:0 (Висша лига)

Стоук Сити:

22 юли Рексъм - Стоук Сити 0:6 (Приятелска среща)
25 юли Брентфорд - Стоук Сити 2:0 (Приятелска среща)
01 август Кьолн - Стоук Сити 2:1 (Приятелска среща)
02 август Порто - Стоук Сити 3:0 (Приятелска среща)
09 август Стоук Сити - Ливърпул 0:1 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Тотнъм - Стоук Сити

88 срещи
43 победи за Тотнъм
20 равенства
25 победи за Стоук Сити
Голова Разлика: 135:103 за Тотнъм 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
229