Стоук Сити ще спечели срещу Блекбърн


.

Стоук Сити ще спечели срещу Блекбърн

Стоук Сити - Блекбърн
Стадион: "Британия", Стоук
Час:17:00
Съдия: Хауърд Уеб


В събота в среща от 25-ят кръг на Премиершип отбора на Стоук Сити посреща на собствения си стадион тима на Блекбърн. Двата отбора се намират един до друг в класирането.

Стоук Сити заема 12-та позиция в временното класиране в Англия с актив от 26 точки. До момента през сезона те регистрираха 6 победи, 8 равенства и също толкова загуби. Тима на Тони Пулис успя да се класира за осминафиналите в турнира "ФА КъП" след като постигна драматична победа на своя "Британия Стейдиъм" срещу тима на Арсенал с резултат 3:1.
В последният изигран мач на тима в първенството те записаха нулево равенство при визитата си на Съндърланд.

Капитанът на домакините Адбоулайе Файе се надпреварва с време с цел да се възстанови по-бързо. След като получи контузия в прасеца, Файе напусна терена след нови болки в крака при срещата с "черните котки" и се подложи на късен фитнес тест за да не установи моментното му състояние.

Новоподписалият с тима Асмир Бегович ще бъде включен в състава след като вратарят завърши своя трансфер от Портсмут в последният ден на януарският трансферен прозорец.

За разлика от тях тима на Блекбърн заема една позизиця по-нагоре в класирането за разлика от своя противник. До момента през кампанията Блекбърн записаха в своя актив 7 победи, 7 равенства и 10 загуби. В последният изигран мач на тима в Премиершип те записаха нулево равенство при гостуването си не Уест Хем.

Сам Алардайс потвърди, че Винс Грела ще бъде част от състава за двубоя след като той се възстанови от контузия. Грела не е играл за "роувърс" откакто получи контузията си в мача срещу Тотнъм през декември.

Ларс Йакобсен също се завърна към тренировки с клуба след като прекара травма, но все още не е готов да се завърне напълно в игра, докато Дейвид Дън остава аут, а новоподписалият Бастурк все още работи върху моментната си форма, но стана ясно ще няма да бъде готов за тази среща.

В този мач залагам на домакините. Все пак те са загубили само веднъж от седем срещи на "Британия Стейдиъм" и нямат загуба през 2010г., докато Блекбърн не се печелили в последните си седем гостувания.

Прогноза: Стоук Сити - Блекбърн 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Стоук Сити:

02 януари Стоук Сити - Йорк Сити 3:1 (ФА Къп)
05 януари Стоук Сити - Фулъм 3:2 (Висша лига)
16 януари Стоук Сити - Ливърпул 1:1 (Висша лига)
24 януари Стоук Сити - Арсенал 3:1 (ФА Къп)
01 февруари Съндърланд - Стоук Сити 0:0 (Висша лига)

Блекбърн:

14 януари Блекбърн - Астън Вила 0:1 (Карлинг Къп)
17 януари Блекбърн - Фулъм 2:0 (Висша лига)
20 януари Астън Вила - Блекбърн 6:4 (Карлинг Къп)
27 януари Блекбърн - Уигън 2:1 (Висша лига)
30 януари Уест Хем - Блекбърн 0:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:
Стоук Сити - Блекбърн

33 мача
15 победи за Стоук Сити
8 равенства
10 победи за Блекбърн
Голова Разлика: 49:45 за Стоук Сити

През този сезон:
28 ноември Блекбърн - Стоук Сити 0:0 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Стоук Сити - 2.30
Равен - 3.10
Блекбърн - 3.40


ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
36